Ano, rovnko som vyupratovala aj ked som predavala byt.. ale kazdopadne keby som sa niekam stahovala tak ho aj tak este dva x poriadne vydrhnem, ci uz podnajom alebo kupeny
^ ale inak ked sme jeden byt prenajimali tak to asi zo vsetkych podnajomnikov nam ho vratili iba jeden par vyupratovany.. ostatni taka spina, po jednych sme mysleli ze sporak rovno vyhodime aky bol zajebany
byt by mal upratať predchádzajúci nájomník a ak tak neurobí, tak by to mal dať upratať majiteľ a strhnúť nájomníkovi z kaucie výšku faktúry.
ja si neviem predstaviť, že by som šla na obhliadku do bytu, kde je total bordel.
Celý život som bola v tom, že sa to tak robí. Ale keď sme kúpili byt, tak to bolo neskutočné, čo za bordel tu nechali - plný !!!! popolník v kuchyni, sporák vyzeral, ako keby naňho vyliali obed a nechali tak, rúra tak zadrbaná, že cez sklo nebolo vidieť dovnútra fakt neviem, ako mohli tí ľudia fungovať
Omg ked som sa naposledy stahovala, predchadzajucou najemkynou bola byvala kolegyna, ktora mi prisahala, ze je to tu uplne maga upratane. Bol tu taky bordel, ze koniec
Moc by som sa na to nespoliehala lebo ludia sú humusáci a väčšinou majú vo zvyku upratovať len povrchne takže by som si to všetko aj tak ja sama podla seba poupratovala.
@staphylococcus jj, presne to sa stalo nám, ked sme sa sťahovali do súcasného podnájmu. byvale podnajomničky tvrdili, že všetko dôkladne upratali, že ešte dokonca aj mamka jednej z nich im bola pomáhať.. well, naozaj netuším, čo si predstavujú pod pojmom upratovanie, ale víkend po nasťahovaní sme museli vypucovať komplet celý byt, z toho len deň sme strávili v kuchyni, taká bola zajebaná
@quattroformaggi boze presne. Este chvilu po nastahovani mi pise ze "boze prepac, neumyla som mikrovlnku" akoze, jebat mikrovlnku, ked sa mi, po otvoreni skrinky v kuchyni, na hlavu vysypalo tak kilo maku
A pod umyvackou som nasla kopu skrupiniek od pistacii DD
Ocakacam to, robila som to, ale vzdy som sa nastahovala do pekneho hnoja... To ue tym ze ludia nevedia co je to deep clean. Aj tao som potom na kolenach vydezinfikovala kazdy jeden cm bytu, aj keby vyzeral cisto, plus ho zbavila demonov, ale aspon povrchne upratanie by stacilo..... Proste ludia nevedia upratovat...
V uk ked bol prenajaty byt bez toho deep vleaningu, vratanie tepovania kobercov nevratia depozit. To hovorim o agenture a cely byt, inak asi izbu nik netiesi, ale je to hnus. Raz som sa po dni ofstahovala, lebo proste som nemohla zniest mysliebku na to ze byvam v izbe kde predtym byvalo hnusne prasa, aj ked som prisla o 500 kil depozit...
.. pod kreslami nepovysavane, vlastne pod ziadnym mobilnym nabytkom, este pocas podpisu zmluvy som tam demonstrativne vysavala, lebo sak nenanosim si svoje veci na taku dlazku
+ Neumyte okna ani nahodou a na balkonoch strkopiesok
Ja som to mala dokonca v zmluve pri predchadzajucom byte, ze bud upracem, alebo zaplatia upratovaciu sluzbu z mojho depozitu. Inac sa mi stalo len raz, ze som prisla do poriadne vydrhnuteho bytu (to je ten, kde sme s priatelom teraz). V ostatnym pripadoch to bolo robene bud povrchne alebo vobec, proste najomnici upratali ako tak ked som bola na obhliadke a potom na to uz kaslali ked sa bytu zbavili. Cize na prehliadke v pohode byt a potom pri nastahovani sok.
No keď predávaš byt svoj, tak uprac len tak aby si sa nemusel hanbiť že čo za prasa tam žilo, ale viac to nedáva zmysel lebo nový majiteľ si ho iste bude chcieť prerobiť pred tým ako sa nasťahuje.
Pokiaľ ideš fakt len z podnájmu tak tiež by som upratala len tak klasicky ako keď robím celobytovú generálku typu veľké upratovanie raz za čas, a MAJITEĽ určite byt skontroluje a dá do poriadku to, s čím neni spokojný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Moj kamarat tvrdi ze sa to bezne nerobi a ludia upracu len tak povrchne lebo ocakavaju ze novy najomca si aj tak chce poriadne upratat sam.
Co si myslite vy?
ja si neviem predstaviť, že by som šla na obhliadku do bytu, kde je total bordel.
A pod umyvackou som nasla kopu skrupiniek od pistacii DD
.. pod kreslami nepovysavane, vlastne pod ziadnym mobilnym nabytkom, este pocas podpisu zmluvy som tam demonstrativne vysavala, lebo sak nenanosim si svoje veci na taku dlazku
+ Neumyte okna ani nahodou a na balkonoch strkopiesok
Ale rura bola vyblyskana zase
teda by som ho dva mesiace pred odchodom nemal riadiť vôbec ale niesom prasa....
Pokiaľ ideš fakt len z podnájmu tak tiež by som upratala len tak klasicky ako keď robím celobytovú generálku typu veľké upratovanie raz za čas, a MAJITEĽ určite byt skontroluje a dá do poriadku to, s čím neni spokojný.