ked poviete svojim kamaratkam o chalanovi ktory sa vam paci..tak zrazu prestane o vas mat zaujem vobec sa uz na vas ani nepozre ani nic ... stalo sa to uz aj vam? a preco je to tak?
No a co mas vraviet svojim kamaratkam alebo co ma baba vraviet svojim kamosam o chalanovi ktory sa jej paci? ... ak trosku blbe. Nech rozprava v tedy ked uz je jej. Potom je zavist vytrepu mu to + dalsie veci tu su baby intrigarki nie? ...
Kasko, nesúhlasím s Tebou, prečo by sa kamošky nemohli rozprávať o tom, kto sa im páči? Teraz myslím naozaj kamošky/kamošov, nie roztrubovať to na počkanie každej druhej osobe Prečo myslíš, že to je blbé? Síce mne sa to raz "vypomstvilo", kamarátka to tomu chalanovi hneď v ten deň, ako som sa s ňou o ňom rozprávala, napísala, tak trápne som sa cítila že až.. no ale sme spolu doteraz
Ani mne sa to ešte nestalo to s tým chalanom, ,ale stalo sa mi, ,že keď som o jednom rozprávala kamoške (dokonca som ih ešte aj zoznámila - haha), ,tak ona samozrejme pálila po ňom. .. a ja som mala smolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a po 2.ked uz tak..tak len jednej
aj tak preco mu to hned inac nepovies a nemusi tu byt tato diskusia nie?!