Klamal som strašne.. doteraz si pamätám jak som v škôlke ležal v postieľke vedľa nejakého chalana a vravel mu že mam v skrini playstation s mini televizorom ale že sa to nesmie nikto dozvedieť a keď to nepovie tak mu raz dovolím si zahrať...
Cmulala som si palec to strasne dlho este aj na zakladke a potom este som si zamotavala vlasy a vytrhavala ich az som mala vzadu plesinku :/..ani neviem jak sa mi podarilo zbavit tychto zlozvykov a celkovo som bola strasne dieta sa divim ze ma rodicia nezabili
Mamke som rozhadzovala prádlo ktoré mala pekne uložené v komínkoch (čerstvo vypraté a vyžehlené).
Záhradkárčila som v kvetináčoch, furt som sa rýpala do tej zeminy v kvetináčoch.
To sú prvé dve veci čo mi napadli Bude toho určite viac
Všetky z ankety mám alebo som mala, okrem provokovania. A ešte som chodila bosá, nezatvárala si za sebou dvere, sedel som na WC s otvorenými dverami a iné
@kittan tiez som si vselijake picoviny vymyslavala ako mala a tavrila som sa ze je to svatosvata pravda, napriklad si pamatam ako som v skolke vsetkym nakecala ze som z trojiciek, este aj ucitelky som o tom presvedcila, a na potvrdenie som im aj ukazala fotku, kde som bola ako babo so sesternicami a potom som isty cas odmietala chodit tam, lebo som sa bala, ze sa na to ucitelka opyta mojej mamy a vsetci zistia ze som si to vymyslela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a épicky som si vymyšlala
Záhradkárčila som v kvetináčoch, furt som sa rýpala do tej zeminy v kvetináčoch.
To sú prvé dve veci čo mi napadli Bude toho určite viac
za zlozvyk pokladám hlavne to, že som klamal a chodil do PC herne