no, proste že.. povedzme že si spoznala chalana pred rokom.. a potom ste si dali spolu prvú pusu.. bola si triezva? a bola si triezva pri prvých pusách čo si si dala so všetkými chalanmi od 15tich rokov?
@h8u bože ty čo tu rozoberáš, pýtam sa proste či s niekym, je mi jedno či si sa videla s nim tri sekundy alebo sa poznáš od detstva, neviem čo je na tom nepochopiteľné.. mne sa napríklad naposledy v 15tich stalo že som si dal s niekym prvú pusu úplne triezvy..
@nobile no snazim sa citam bravo a snazim sa spravat podla rad tam ale ti chalani zo strednej na mna uplne kaslu a ja nechcem takeho ako ja to su deti len a ja som uz velka!
@antifunebracka som dal takú hranicu, napríklad v 13tich niektorí už pili ale sa ešte nebozkávali a iní zas naopak.. ale v 15tich už všetci pijú a šukajú dnes
S viacerými ľuďmi som sa prvýkrát bozkávala pod vplyvom. Ale to také ochutnávačky...
Horšie to bolo naopak - prvýkrát triezva...a nechcela som to opakovať. A opakovala som. A strašne si to vyčítala, lebo bol zadaný (o čom som ale v tom čase ešte nevedela, fakt fakt)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
no, proste že.. povedzme že si spoznala chalana pred rokom.. a potom ste si dali spolu prvú pusu.. bola si triezva? a bola si triezva pri prvých pusách čo si si dala so všetkými chalanmi od 15tich rokov?
to sa rátajú akože uplne všetci, aj takí jednorázoví, či len akože keď sme si sa sebe páčili, dlhšie sme sa poznali a potom si dali tú pusu?
ale v tom druhom pripade bol opity on
Hlavne u katolikov a vyznavacov islamu
asi sa pojdem zabit mam z toho depresiu v noci placem zavidim parikom :´-(
hrozne sa za to hanbim
Ale kedze uz si siestacka, tak ta mozem smelo nazyvat starou pannou...
Suhlas ?
Aj pissing ...Aby sme nazabudli
Sak zdrap nektoreho za paces, klakni si, urob mu fajku a potom napis na FB, ze si zadana ...Urcite to tak pojde
A to prides k typkovy a hypnotizujes mu zips na nohaviciach...
Mozno sa nieco stane ...Ja uz neviem co, zabudol som... Uz som stary na take
A k veci, som trizvy furt
pato je uz velky chlapec
som uplne out a hanbim sa
Horšie to bolo naopak - prvýkrát triezva...a nechcela som to opakovať. A opakovala som. A strašne si to vyčítala, lebo bol zadaný (o čom som ale v tom čase ešte nevedela, fakt fakt)