Ked som mohla, nechcela som. ked chcem, uz nemozem. co mám robit?
ide o trosku komplikovanejsiu vec..
poznam sa s jednym chalanom uz cez 4 roky, a po pravde ho mam veeeelmi rada, ak sa to neda nazvat uz laskou. ma vsetky vlastnosti, ktore chcem.. je proste pre mna dokonaly.. len...
@mm47 tolke rozculenie nad tym ze ti to nezverejnilo komentar na prvy krat
dakujem ti, no ja som mu to uz jednou vetou dala na javo, lenze on ma zmyslanie niekedy ako 5 rocne decko.. a aky by to bol pocit to povedat, ked je v hre aj "ta baba"...
skús sa mu zdôveriť s tým čo k nemu cítiš. úprimne, otvorene bez nejakých naťahovačiek a hádanok.
je pravda, že je zadaný, ale myslím si, že pravdu by mal vedieť. uvidíš ako zareaguje, ale určite si s ním nič nezačínaj pokiaľ bude stále s tou svojou.. bolo by to len trápenie všetkých troch zúčastnených. buď je s ňou len preto aby zabudol na teba a v tom prípade sa s ňou rozíde a pôjde za tebou alebo ju ľúbi naozaj a ty si premrhala šancu, nuž aj to sa stáva..
napíš o tom ďalšiu knihu tohto typu. keď raz niekto nevraví to, čo si myslí, ale niečo úplne scestné a pritom si myslí, že ten druhý aj na päťdesiaty raz odmietnutia myslí len na to, že v skutočnosti myslíš, že ho chceš a obaja na niečo myslíte, ale ty si myslíš že si myslíš, že si myslí, že vlastne si myslíš, že nevieš, čo si myslíš, tak o tom fakt aspoň napíš.
no a kým dopíšeš čo si si myslela a čo si naozaj povedala a čo si si myslela že máš povedať a robiť namiesto toho, aby si si myslela, tak už bude všetko v pohode. a isto budú rozídení, akurát, že on si dovtedy nájde zasa niekoho iného, ale v konečnom dôsledku budú všetci vždy nešťastní
ved podla toho čo si napísala to druhé dievča nelúbi len je s nou lebo ty nechceš byť s ním tak si našiel nejakú podobnú aspon mi to tak vyznelo ako si napísala o tých vlasoch...a ak sa ti predsa len nebude páčiť tak sa s ním môžeš predsa rozísť
pokial je tvoj vek pravdivy tak ma prekvapuje ze sa spravas ako 14ka ktora nevie co so sebou kvoli hormonom...pokial ti niekto dospely povie nieco ohladne svojich citov tak neklame...vies co? prajem ti nech ti to nevyjde..nech ste spolu neni..ked nevies co chces a nevies ako sa mas spravat tak by si mu len ublizovala.... aspon mas ponaucenie do buducna...
Ah toľké zmetky, kvôli blbej komunikácii. Ja ti neporadím, bo mám guľky....
Skusim z jeho pohladu. Povedala si mu, že si ním nič nechceš mať a to sa mu zarylo do hlavičky tak silno, že aj napriek tomu, že ty možno teraz ukazuješ záujem, on ho ignoruje reps. nepripúšťa si ho.
Pozvi ho k sebe a väzmi iniciatívu do vlastných rúk
Tak ti treba. To ze si ho odmietala vtedy ked ta chcel tak to nebolo preto ze je iny nez ostatni ale preto lebo si bola namyslena a zahravala si sa s jeho citmi. Jednoducho ti to robilo asi dobre. A ak nedajboh chlapec bude chcet nieco viac s tebou riesit tak sa stavim ze ho znovu budes posielat do pice. Najprv si to daj v hlave do poriadku aby si vedela co chces a potom ries vztahy. Vela stastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Skus mu dat najavo ze ho chces a nie ze ho nechces preco si zeny myslia ze chalan si ma take veci vycucat z ...kokota a nepoviete narovinu ako to je
Preco si zeny myslia ze chalan si to ma vycucat z chuja ako to naozaj je , treba sa vyjadrit narovinu
...Ser na to ty...
Neviesco chces
Ja sa ani nedivim, ze si plakala
dakujem ti, no ja som mu to uz jednou vetou dala na javo, lenze on ma zmyslanie niekedy ako 5 rocne decko.. a aky by to bol pocit to povedat, ked je v hre aj "ta baba"...
je pravda, že je zadaný, ale myslím si, že pravdu by mal vedieť. uvidíš ako zareaguje, ale určite si s ním nič nezačínaj pokiaľ bude stále s tou svojou.. bolo by to len trápenie všetkých troch zúčastnených. buď je s ňou len preto aby zabudol na teba a v tom prípade sa s ňou rozíde a pôjde za tebou alebo ju ľúbi naozaj a ty si premrhala šancu, nuž aj to sa stáva..
ale držím palce
no a kým dopíšeš čo si si myslela a čo si naozaj povedala a čo si si myslela že máš povedať a robiť namiesto toho, aby si si myslela, tak už bude všetko v pohode. a isto budú rozídení, akurát, že on si dovtedy nájde zasa niekoho iného, ale v konečnom dôsledku budú všetci vždy nešťastní
ale ináč radí tá pravá
@sabnacke ale on uz je zadany
Skusim z jeho pohladu. Povedala si mu, že si ním nič nechceš mať a to sa mu zarylo do hlavičky tak silno, že aj napriek tomu, že ty možno teraz ukazuješ záujem, on ho ignoruje reps. nepripúšťa si ho.
Pozvi ho k sebe a väzmi iniciatívu do vlastných rúk