ja by som si vedel predstaviť žiť aj v karavane-v prestavenom karavane, kde by sa dalo fungovať aj s viacerými ľudmi..
inak by som si kupil 3-izbovy byt/dom . spálňa, obyvačka, izba bohate stačí pre 3- člennu rodinu..
byt by som si nikdy nekupil. Zil by som len v podnajme kym by som nekupil dom. za ziadnych okolnosti nechcem ostat v byte, ani keby mam byt zadlzeny do konca zivota.
2 je málo, 3 je akurát rozlohou často krát skoro ako 4 izbové + dá sa vybudovat spací " kút"
4i je cenou prestrelený
ak budem kupovať byt tak len garzonku alebo 1i, cenovo su nízko oproti cenam nájmu. Takže radsej kupit viac garzoniek a prenajimat ako jeden štvorizbák
@gnomeslayer pozor, kedže dnes hodne banky kalkulujú zo schopnostou splácať, je lepšie si kupiť vlastný byt na hypo , splácať ho (tým preukážeš schopnosť splácať ) a po 3-4rokoch ti schvália vačšiu hypo ako by si dostal bez ....(a dajú ti dlhsie fixovaný úrok a tak...)
Byt problem predať nieje, trošku obštrukcii a ojebať 5 ročnú lehotu na daň.
Pri kúpe a reálnom usadení sa budem brať do úvahy aj to, že časom chcem, aby sa naša rodina rozrástla. A určite chcem, aby deti mali vlastnú izbu, lebo sama som vyrastala bez a bolo to fakt celé zle, každý občas potrebuje mať svoje súkromie... Takže asi 3-4 izby (obývačka, naša spálňa, izba pre dieťa č. 1 a prípadne dieťa č. 2, vyšší počet detí nepredpokladám )
Preferujem prenajom, ale ak sa raz rozhodnem kupit byt tak 2 izbak (2 izby + obyvacka). Decka nechcem, takze pre mna a priatelku to musi bohate stacit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak by som si kupil 3-izbovy byt/dom . spálňa, obyvačka, izba bohate stačí pre 3- člennu rodinu..
4i je cenou prestrelený
ak budem kupovať byt tak len garzonku alebo 1i, cenovo su nízko oproti cenam nájmu. Takže radsej kupit viac garzoniek a prenajimat ako jeden štvorizbák
Ak by išlo o bývanie pre mna tak jedine dom
Byt problem predať nieje, trošku obštrukcii a ojebať 5 ročnú lehotu na daň.
Ked budem riesit dalsi byt uz natrvalo, tak to bude 3/4izb velky.