Keď ste sa rozišli so svojím partnerom/partnerkou vyhodili ste ho úplne zo svojho života?
Ahojte. Ako to bolo u vás po rozchode? Rozišli ste sa v dobrom a dohodli sa ze sa môžte vídať a budete kamaráti? Ja som sa rozišla s priateľom a my sa mame stále strašne radi. Nedokážem si ho úplne vyhodiť zo života. chcem sa s ním naďalej stretávať
Neviem "vyhodit" z hlavy ani ludi s ktorymi som sa ani len "nezisiel" nie este keby som mal vztah a skoncilo by to zle tak to by ma asi trapilo 200 rokov po smrti este
Podobne ako @1
Nevidím dôvod sa stretávať proste nejako... jasné, že mám kamošky, s ktorými sa stretávam a niekto by mohol povedať, že takisto by som sa mohol stretávať s bývalkou, ale proste mne to vôbec nepríde to isté
rozišiel som sa v zlom a už som sa s ňou nestretol inak ako na chodbe, keď sme sa míňali... iba keď mi písala mail, že sa chce stretnúť, tak som odpisoval, že ja sa nechcem.
už je to 7 rokov a myslím, že nič lepšie som nemohol spraviť
S prvou som sa rozišiel týždeň pred mojou stužkovou a tak sme si ešte spoločne odbili čas na stužkovej a potom dovi dopo, odvtedy sme sa nevideli ani si nepísali.
S druhou to bolo horšie, pretože to bol veľmi krásny vzťah a ešte doteraz ani takmer po štyroch rokoch som sa z toho nevymotal poriadne. Keď sme sa rozišli, tak som jej povedal zbohom (neviem či si pamätáte tu scénku z Djanga ako Doktor Schulz hovorí Candiemu zbohom a nie auf wiedersehen) a ona mi ďalší deň napísala, či nepôjdeme do parku zahrať bedminton.
s prvym som prerusila vsetky kontakty pre jeho dobro,lebo to znasal zle
s druhym sme si obcas napisali,ptm robil aj v kaviarni,kam som chodila a tak celkovo mi nevadil, ale ptm urobil strasnu chujovinu,co nasralo mojho terajsieho,tak som s nim tiez prerusila vsetky kontakty
@kaiserchief1 to je niečo ako u nás... Nedáme si pokoj aj keď vieme ze lepšie by bolo nekontaktovat sa zbitocne. Presne mali sme veľmi krásny vzťah. a šli ste hrať bedminton a nič sa nestalo? ostali ste rozideni? stretávali ste sa takto ešte?
@4 same ... spociatku som si nemyslela anii enchcela aby sme uplne prerusili kontakty, ale casom sa to tak vyvinulo ze sme uz uplne iny ludiaa s uplne inym nasavenim. Z mojho pohladu si uz nemme nejak co povedat, nemam problem ist na pivko ale kazdy sme niekde inde, viac menej cudzi ludia so spolocnym shitom z minulosti, coz je nic moc
a potom je tu dalsi, sktorym som takmer ani nechodila, ale to je jediny clovek ktoreho som rovno blokla... vyzeralo to ze budeme normalne kamosi, aj sme boli ale ako si nasiiel frajerku tak mi noonstop posielal fotky jej decka a jeho, nonstop o nich rozpraval a chvalil tu frajerku ze je developerka a blla bla bla bla, pricom osm mu najprv neodpissovala a potom odpisala ze ma to nezaujima a pokracovaal ten len jasne chcel aby som zacal aziarlit o co so prisla nech si ho necha....
ako ja by som rada s tymi ludmi udrzala kontakt, len vacsinou po rozchode sa ludia zmenia. Ego je raz darmo ego. A nie je zdrave lpet na idealizacii z minulosti a preto udrziavat nejake vztahy
@movehigher jj šli sme si zahrať a potom sme asi aj na pivo išli a bolo to super, mal som z nás oboch radosť ako sme to zvládli ale to som sa prerátal lebo to horšie obdobie ešte potom len prišlo. Ona mi potom povedala, že jej to vraj nedošlo alebo že to proste nedokázala prijať, že je koniec a tiež nepochopila tomu zbohom (potom sme si pozreli Djanga a sa smiala
Od rozchodu sme sa stretli asi do 5krát za tie štyri roky ale doteraz komunikujeme veľmi intenzívne cez FB a správy. Okrem toho sa z nej stala doktorka a takých ľudí si držím blízko lebo nikdy neviem kedy sa mi zíde jej pomoc.
Ono je dobré dať si po rozchode takú dlhšiu pauzu od seba a potom to môže byť Ok. Ja som napríkad v kontakte so všetkými svojmi bývalými okrem jedného. Teda, nie že by sme si každý deň volali a každý týždeň sa stretávali, ale občas sa ozveme, pokecáme a je to fajn
s každým to mám inak.
väčšinou sa snažím mať dobrý vzťah aj po rozchode, i keď je pravda, že skúsenosť hovorí, že treba mať zo začiatku odstup.
nie sme nejak aktívni kamaráti s nikým, že by sme si zdieľali veci zo života a chodili po pivách (až na jedného, s ktorým som fakt dobrá kamoška, ale s tým sme prešli mega shit a to by ani nešlo, aby sme si neboli ľudsky blízko), ale ak ich raz za čas stretnem, tak ich rada objímem a zistím, ako sa majú.
s jedným sa nebavím vôbec, ale to bol chodiaci dick.
Musíš prerušiť kontakt, ignorovať a prehliadať správy, fotky atď.
Inak sa nikdy nepohneš ďalej.
Držať sa v kontakte s niekym, pokial to jeden nechcel, je najhoršie čo môžeš urobiť. Sebe aj jemu.
Ja som vzdy chcela, aby sme sa dalej stretavali a vychadzali spolu dobre, pretoze zakazdym slo o pre mna mimoriadne blizkeho cloveka, s ktorym si si sice uz z roznych dovodov nevedela predstavit partnerstvo, ale bol pre mna v zivote nadalej dolezity. Nikdy som nechapala, ako oni mna mohli tak nahle odpisat a bolo mi to luto.
Podarilo sa mi to len raz, no ani to nebolo uplne normalne kamaratstvo kvoli jeho v podstate neustalej snahe skusat byt kamarati "s vyhodami". Ale aj za to som bola a som vdacna. Inak som sa vzdy zo strany tych muzov dockala bud snahy znovu to zachranit alebo ignoracie s tym, ze ked nemalo uz ist o vztah, nevideli dovod udrziavat so mnou iny pravidelny kontakt. Ja som ho videla vzdy.
asi trikrat som citala nazov fora ako "KEBY ste sa rozisli s partnerom.." a teraz sa hnevam, lebo som chcela citat a odpovedat na taku otazku
a k veci: ani zdaleka, este viac ako rok sme po rozchode spolu byvali (to nebolo ani idealne, ani to neodporucam, ale because of reasons to tak bolo), stale sa obcas (< 1x mesacne) stretavame, napiseme si, davame si darceky na Vianoce a tak
povazujem ju za nieco ako svoju rodinu, proste cloveka, ktoreho nemozes zo zivota vynechat
ale to je velmi podmienene tym, aky ten vztah bol, kolko trval a ako sa skoncil, cize nepovazujem toto za default riesenie
Ja nepálim mosty, bývalej píšem 3 x do roka (na naše narodky, jej meniny a Vianoce) a ona mne raz (na moje meniny) a vždy si kus popíšeme o živote, aj keď je pravda, že po rozchode sa už stretnúť nechce, čo už
Ono to moze zavisiet od mnohych faktorov.
Co bolo pricinou rozchodu. Ci to bolo inicializovane iba z jednej strany alebo obaja ste sa zhodli na rozchode. Ziarlivost tam moze do toho prehovorit. Taktiez ci to bola prva "laska" a ci to vobec bola laska medzi vami..
Da sa na to odpovedat aj istou myslienkou,a sice "Z priatelstva moze vzniknut laska, ale z lasky nemoze vzniknut priatelstvo"
Na druhu stranu je tu este mozno emotivnejsia myslienka "Kto ta v srdci raz uz mal, nezabudne na teba aj keby ze chcel."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nevidím dôvod sa stretávať proste nejako... jasné, že mám kamošky, s ktorými sa stretávam a niekto by mohol povedať, že takisto by som sa mohol stretávať s bývalkou, ale proste mne to vôbec nepríde to isté
už je to 7 rokov a myslím, že nič lepšie som nemohol spraviť
S druhou to bolo horšie, pretože to bol veľmi krásny vzťah a ešte doteraz ani takmer po štyroch rokoch som sa z toho nevymotal poriadne. Keď sme sa rozišli, tak som jej povedal zbohom (neviem či si pamätáte tu scénku z Djanga ako Doktor Schulz hovorí Candiemu zbohom a nie auf wiedersehen) a ona mi ďalší deň napísala, či nepôjdeme do parku zahrať bedminton.
s druhym sme si obcas napisali,ptm robil aj v kaviarni,kam som chodila a tak celkovo mi nevadil, ale ptm urobil strasnu chujovinu,co nasralo mojho terajsieho,tak som s nim tiez prerusila vsetky kontakty
a potom je tu dalsi, sktorym som takmer ani nechodila, ale to je jediny clovek ktoreho som rovno blokla... vyzeralo to ze budeme normalne kamosi, aj sme boli ale ako si nasiiel frajerku tak mi noonstop posielal fotky jej decka a jeho, nonstop o nich rozpraval a chvalil tu frajerku ze je developerka a blla bla bla bla, pricom osm mu najprv neodpissovala a potom odpisala ze ma to nezaujima a pokracovaal ten len jasne chcel aby som zacal aziarlit o co so prisla nech si ho necha....
ako ja by som rada s tymi ludmi udrzala kontakt, len vacsinou po rozchode sa ludia zmenia. Ego je raz darmo ego. A nie je zdrave lpet na idealizacii z minulosti a preto udrziavat nejake vztahy
Od rozchodu sme sa stretli asi do 5krát za tie štyri roky ale doteraz komunikujeme veľmi intenzívne cez FB a správy. Okrem toho sa z nej stala doktorka a takých ľudí si držím blízko lebo nikdy neviem kedy sa mi zíde jej pomoc.
väčšinou sa snažím mať dobrý vzťah aj po rozchode, i keď je pravda, že skúsenosť hovorí, že treba mať zo začiatku odstup.
nie sme nejak aktívni kamaráti s nikým, že by sme si zdieľali veci zo života a chodili po pivách (až na jedného, s ktorým som fakt dobrá kamoška, ale s tým sme prešli mega shit a to by ani nešlo, aby sme si neboli ľudsky blízko), ale ak ich raz za čas stretnem, tak ich rada objímem a zistím, ako sa majú.
s jedným sa nebavím vôbec, ale to bol chodiaci dick.
Inak sa nikdy nepohneš ďalej.
Držať sa v kontakte s niekym, pokial to jeden nechcel, je najhoršie čo môžeš urobiť. Sebe aj jemu.
Podarilo sa mi to len raz, no ani to nebolo uplne normalne kamaratstvo kvoli jeho v podstate neustalej snahe skusat byt kamarati "s vyhodami". Ale aj za to som bola a som vdacna. Inak som sa vzdy zo strany tych muzov dockala bud snahy znovu to zachranit alebo ignoracie s tym, ze ked nemalo uz ist o vztah, nevideli dovod udrziavat so mnou iny pravidelny kontakt. Ja som ho videla vzdy.
a k veci: ani zdaleka, este viac ako rok sme po rozchode spolu byvali (to nebolo ani idealne, ani to neodporucam, ale because of reasons to tak bolo), stale sa obcas (< 1x mesacne) stretavame, napiseme si, davame si darceky na Vianoce a tak
povazujem ju za nieco ako svoju rodinu, proste cloveka, ktoreho nemozes zo zivota vynechat
ale to je velmi podmienene tym, aky ten vztah bol, kolko trval a ako sa skoncil, cize nepovazujem toto za default riesenie
Co bolo pricinou rozchodu. Ci to bolo inicializovane iba z jednej strany alebo obaja ste sa zhodli na rozchode. Ziarlivost tam moze do toho prehovorit. Taktiez ci to bola prva "laska" a ci to vobec bola laska medzi vami..
Da sa na to odpovedat aj istou myslienkou,a sice "Z priatelstva moze vzniknut laska, ale z lasky nemoze vzniknut priatelstvo"
Na druhu stranu je tu este mozno emotivnejsia myslienka "Kto ta v srdci raz uz mal, nezabudne na teba aj keby ze chcel."
Po dvoch tyzdnoch som to nevydrzal a musel som zablokovat vsetky socialne siete a uplne zrusit osobu zo svojho zivota, lebo proste nope. No.