raz si pamatam keď u nás bol dedko... a mne sa akurát dva fest že hýbali.. tie predné... zobral nitku a priviazal o kľučku potom som tie zuby študovala... a kukala čo sú zač a rat keď som si sama vytrhla očný zub.. ma bolel a thak .. ešte mliečny.. som mala na ňom kaz a feeeeeeeest že haluz zospodu bola thaka cierna gulôčka a prosto... no jednoducho detská hra na zubára ... a to keď som bola malá som sa ho nebála a teraz? juuuj ach moja smrť
matka ich ma doteraz v nejakej salke na kavu a stalo sa ze k nam niekto prisiel na navstevu a moja mama mu robila kavu a zabudla na ne...noo a domyslite si
No áno odkladala,a dávala pod vankúš....naozaj ...iba raz mi doniesli 10sk a to vteyd keď som sa s mojím tajomstvom zverila mamke Čím to asi tak bolo????...Ale inak som ich potom už vyhadzovala lebo mi to prišlo fuj a také mališké aj s kazom dakedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov