ahojte, chcem sa spytat, ked to svojmu chalanovi robim, no proste ze mu honim, a blizi sa ku koncu ze uz o par sekund bude hotovy, tak mam spomalit alebo zrychlit tempo? Viem velmi dobre ze to je individualne, ale chcem vediet ako to mate vy chalani vseob
pri chlapskom vrchole sa tempo spomali aby bolo na rychlosti vystreku. teda navod : jeden vystrek, rukou role, po sekunde hore a dole, zase vystrek... no lepsi navod ti uz neviem dat
@Daniella16 : " ale chcem vediet ako to mate vy chalani vseobecne radi. " predsa prvé dve odpovede boli od báb !!! ... ako však v poho len tak že som nad tým zastal na chvíľku - asi 2 femtosekundy !!! ... mno ide o to aj ako to robíš - pretože myslím že každá baba to robí inak ... ale z vlastnej skúsenosti viem že pri mne radšej zrýchliť - ale tak to som samozrejme ja !!! Fakt asi naj. vyskúšať obe " techniki " a sama zistíš čo sa mu najviac páči !!!
Daniella16:no ja by som ti poradila ze ked ho robis a sa blizi k vrcholu tak prestan ho robkat a boskavaj sa snim
.-)
hraj sa snim a uvydis jaky ndrzanucky bude
bude ta len prosikat oto aby si mu to co najrychlejsie spravila
je to zabavka mozes mi verit
ja som bola so svojim chalanom umna a ked som ho robila ustami a ked sa blizil ten vrchol tak som prestala a zacala som sa snim boskavat a pak som ho zacala robit zas a zas som prestala a chalan bol hotovy .-)
prosikal ma aby som ho uz konecne tak nedrazdila a sla ronco na vec heh lendze ja mam rada predohru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale pre mna osobne - zrýchliť
FAKE ja hovado
no skus zastavit..ze co to spravi
.-)
hraj sa snim a uvydis jaky ndrzanucky bude
bude ta len prosikat oto aby si mu to co najrychlejsie spravila
je to zabavka mozes mi verit
ja som bola so svojim chalanom umna a ked som ho robila ustami a ked sa blizil ten vrchol tak som prestala a zacala som sa snim boskavat a pak som ho zacala robit zas a zas som prestala a chalan bol hotovy .-)
prosikal ma aby som ho uz konecne tak nedrazdila a sla ronco na vec heh lendze ja mam rada predohru