@16 / @puco90 - všeobecne videa na youtube nie su velmi kvalitne, čiže často je tam posun obrazu voči zvuku - výnimočne toto video je v tomto smere relatívne v pohode a práve preto mi tam hmatovo niektoré pasáže nesedia... navyše tá verzia použitá ako karaoke v tom clipe je myslím jednou z originálnych verzii...
@puco90 - ešte som zabudol podotknúť, že netvrdím, že v tom clipe nehrá aj on (halfPB?) alebo že to nedokáže zahrať, ale jednoducho ten prstoklad mi tam nesedí....
kazdopadne, ten chlapec sa naucil nejaku skladbu... sak a hra to dobre aj vsetko, len preboha je to najotrepanejsia vec, ktorou si honi kazdy mlady shredder ego
a keď neoklasiku tak:
a ja hrozne neznasam takuto hudbu, resp. honenie si ega na gitare
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a repraky mam zapnute, jednoducho sa mi to nepaci
a tu je awesome guitar tapping
tento song je taka slaboducha masturbacia na gitare a honenie si ega a s hudbou toho spolocne moc nema nic viac, nic menej...
ale mladi hlupi gitaristi to maju radi
kazdopadne, ten chlapec sa naucil nejaku skladbu... sak a hra to dobre aj vsetko, len preboha je to najotrepanejsia vec, ktorou si honi kazdy mlady shredder ego
a keď neoklasiku tak:
a ja hrozne neznasam takuto hudbu, resp. honenie si ega na gitare