idem po ňom všetkými možnými dostupnými prostriedkami (zrolovanými novinami, raidom, papučou), ak spadne zo steny pri mojom brutálnom úteku a rozbehne sa smerom ku mne začnem revať a zdrhám, pokiaľ sa mi ho podarí zabiť, tak víťazne zvolávam "už si dolítal batmana!"
vzdy ked najdem pavuka tak sa velmi tesim, lebo podla mna naozaj nosia stastie. cim vacsi, tym lepsi. sice sa ich strasne bojim, ale vzdy spravim vsetko preto, aby som ho bezpecne dostala von
Nerada vrazdim hocico zive a ked, tak len zo strachu, ze to nedokazem dostat von bez toho, ze by sa ma to napr dotklo...takze ak sa napr pavuk zacne prirychlo hybat ku mne, potom co ho nalozim na papir, tak ho reflexne tym papierom rychlo pokrcim a rozpucim, inak ked je pokojny, tak ma garantovanu komfortnu cestu von. Ale velmi nemam take, ze by mi to prinieslo nejake specialne stastie, ani to u nas nikto nehovori...len sa bojim, ze ak akoze vykoná vrazdu, stane sa mi daco zle, cize skor v tom negativnom zmysle verim na prinos stastia...fuj a velky nastastie nebol u mna nikdy, len u babky v pivnici coze to som nemusela riesit...velkeho by som nezvladla. Asi by som normalne usla von a isla po deda, nech mi s tym pomoze. Alebo by som normalne zavolala deratizatorov alebo tych im pribuznych, co odstranuju skodcov...ne ja by som asi...no fakt by som to sama nezvladla.
raz som fajčila na drevennom hajzli (kadibúdka, proste to zbité z dosiek a diera v zemi, chápete )... no a proste tam v rohu....taký tarantuliak...musela som ho odfotiť, ale tak sa mi triasli ruky, že som odfotila len ten tmavý kút s čiernou machuľou uprostred...
...tak sa mi zahmlie pred očami, začnem zťažka dýchať, mám okamžite problém s motorikou (našťastie sa to už lepší a neparalyzuje ma totálne), chce sa mi zvracať a potrebujem sa dostať čo najrýchlejšie preč.
mám dosť silnú arachnofóbiu. lepší sa to, ale furt to je nahovno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@stenatko
kľudne nech ho len vyhodí von oknom, ale hlavne nech je odo mňa čo najdalej!!
A popritom plačem a vrieskam
nevadia mi, nemam problem ich zobrat a vyniest von, kludne aj do ruky (lebo moja draha vrieska ako keby ju na noze brali vzdy ked nejakeho vidi)
A aj priblížiť sa bojím, že by sa rozbehol na mňa.
mám dosť silnú arachnofóbiu. lepší sa to, ale furt to je nahovno.