Peter piper: Keď ťa niekto taaak sklame tak to nie je bohviečo... ja nemám predstavu ako ten človek bude žiť ďalej... bojím sa, že z neho bude čoskoro troska.
ja som ako troska dopadol ked som dostal kopacky... som bol ta najvacsia troska zo vsetkych trosiek. som sa tak spil ze kamarati ma doslova odtiahli domov. ale trochu mi to pomohlo...
ale je pravda, ze ked si clovek vypije, sprava sa uplne inac... ja agresivny nastastie nesom, ale som ovela veselsi, neskor unaveny, ale to je uz o inom...
ja nejako neholdujem alkoholu, ani som nikdy neholdoval, ale nie som abstinent, a rad si niekedy vypijem... ale niekedy to je raz za 3 mesiace, ba aj dlhsie...
troska netroska...alkohol je najvecsi jed sveta!!! ten kto nemal problem s tym, nevie si predstavit co to je mat alkoholika v rodine, kdeze kdeze, to sa da charakterizovat len jednym slovom: peklo!
a vsetci co si z alkoholu zarty robia, su ubohi, je to ako srandovat o smrti blizkom cloveku, asi tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale je pravda, ze ked si clovek vypije, sprava sa uplne inac... ja agresivny nastastie nesom, ale som ovela veselsi, neskor unaveny, ale to je uz o inom...
ja nejako neholdujem alkoholu, ani som nikdy neholdoval, ale nie som abstinent, a rad si niekedy vypijem... ale niekedy to je raz za 3 mesiace, ba aj dlhsie...
a vsetci co si z alkoholu zarty robia, su ubohi, je to ako srandovat o smrti blizkom cloveku, asi tak...
Alkohol je zdravý.