Alebo niektoré ovocné destilaty, napr. hruskovicu, cerrsnovicu alebo marhuľovicu. Slivovica, aj keď sa jedná o veľmi kvalitnú, sa mi hnusi natoľko, že už pri prvom poháriku mi dakedy príde na grc
Najradšej asi rum, Morgan alebo aj Božkov, Metaxu, ochutenú vodku, červené polosladké víno, alebo aj nejaké tie ovocné destiláty, najradšej hrušku, ale iba štyridsiatku, silnejšie nemusím. Podľa toho množstva čo som vymenoval to vyzerá, ako keby som dosť popíjal ale väčšinou iba na prípitok, jedno maximálne dve poldeci, opitý som bol doteraz asi len trikrát (a to tiež nie tak že úplne rozbitý, len mi to trochu udrelo do hlavy a mal jemne neistú chôdzu)
@salora poviem ti prečo bola som na svete nápojov .ak a premýšľala som čo za fľašu si kúpiť do zbierky no a oni tam majú takto rozpísane kategórie produktov a vtedy vznikla táto téma
@deficit viem ... Nechápem ako mi to mohlo vypadnúť....keďže domáca je top..ešte medzí tým ako vznikla téma som dala pohárik Hrušovice asi to bude tým a borovička tiež....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
kedze mam HIT, tak som znacne obmedzena
@cain666 preco tam mas konak, brandy a este aj armagnac.... vsak je to de facto to isté... hlavne, že ti tam chyba borovicka, slivovica alebo hruška