Nic sa spievat nebude. Prezident vratil zakon pod zamienkou "" neuskutocnitelnosti podmienok v danom termine"" aby si proti sebe nepostavil SNS, ktora je v kolacii.
SMER zakon druhy krat nepodpori, pretoze sa blizia volby a na Ficov vkus sa az prilis vela ludi burilo. Staci ?
nie som za. ono mozno to ani o sebe neviete, ale mlieko sa nestiepi az tak lahko, a cim ste starsi, tym tazsie to ide. mozno do 4 rocnika ZS by som to zaviedla. bez hymny.
myslim si, ze dnesni mladi ludia maju so sebou dost problemov, jeden trapnejsi ako druhy. este aj sracka je im fakt "nahovno".
mne staci, ze mam taky neblahy pocit, ze tie vlajky bude musiet skola hradit sama, tj vyzbierat peniaze od ziakov... ako 4tacka nedam ani cent lebo ich nikdy ani neuvidim kto bude platit to mlieko?
@zajko30 vyjadrim sa uplne mimo ankety. ozaj musis vsade pchat to svoje meno pod kazdy komentar pici tam?!!! mam chut ta zabit za to. vsetci uz vieme tvoje meno (dokonca aj ja co sama tomu neverim!) uz s tym daj pokoj!
@marttina , nebudeš prva ani posledná, čo ma chce zniesť zo sveta, a keby sa dalo tak ma potrhate ako supy a podelite si ma ako suvenir z berlinského muru..............filipko pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
SMER zakon druhy krat nepodpori, pretoze sa blizia volby a na Ficov vkus sa az prilis vela ludi burilo. Staci ?
hm ja by som skor pohar piva bral alebo pol deci aby sme teda boli pravy Slovaci uz od mlada !!
Rovno treba fasovať po litri ,aby bolo na celý týždeň.
@torpedo08 a ked ja nepijem, mozem si poziadat o poukazku na 20 litrov benalu? Teda, namiesto chlastu?
myslim si, ze dnesni mladi ludia maju so sebou dost problemov, jeden trapnejsi ako druhy. este aj sracka je im fakt "nahovno".
filip
filip
filip
filip
inak nie,
len ak by sa po volbách vymenila garnitúra a začali by sa ine divočiny presadzovať na školákoch.
ako napriklad
rovnošaty, žiadny makeup, dychove skušky na alkohol a drogy a ešte všeličo iné....
filip
@zajko30 vyjadrim sa uplne mimo ankety. ozaj musis vsade pchat to svoje meno pod kazdy komentar pici tam?!!! mam chut ta zabit za to. vsetci uz vieme tvoje meno (dokonca aj ja co sama tomu neverim!) uz s tym daj pokoj!
Ešte k nemu povinne cez každú prestávku zeleninu!
A vlastne by mal byť povinne stanovený celý jedálniček pre každého ...
A neviem, komu by to malo prekážať, veď je to prospešné!
To si teda vypotil riadnu blbost,v tom zakone nestoji ze sa ma hymna spievat ale POCUVAT!!!
raz za mesiac bz som si zaspievala, a co..............ale kedze viem, kam to cele SMERuje................
No pekne!