podľa toho kto to je.. ako keď si naši pozvú nejakých kamarátov tak je to ich návšteva a nie moja, nevidím dôvod tam byť.. keď je to rodina tak som samozrejme s nimi
podľa toho, kto príde
keď malé sesternice, tak sa ideme aj so sestrou s nimi hrať do izby a keď rodina, tak buď som celý čas pri nich (keď nemám povinnosti), ale keď sa musím napr. učiť alebo sa mi tam nechce byť, tak idem do izby, ale stále nejaký čas zotrvám pri nich
Anketa ako od 15 ročného dieťaťa, čo sa hanbí pred návštevou. Áno aj ja som mal vo zvyku sa schovať keď som mal 14 rokov do izby a sedieť za počítačom alebo ísť von. Ale teraz ak niekto príde rád sa aj pridám do debaty, pohostím a proste je to príjemné ako sa uzatvárať. Ale je ti asi výchovou lebo nietorý rodičia od malička učia deti aby dali pokoj ich "svetu" dospelých a ak je návšteva ich pošlu do izby.
slusnost mi vacsinou donuti sediet pri nich. ale napriklad dnes. dosli kupaci. a ja som proste lezala v posteli. lebo mi bolo fuj and i did not give a single heck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale aj podla nalady, povinnosti atd.
ale ked dojdu bratranci ako dnes, tak sa snimi jaším v izbe... nepustia ma
ale prevláda 2. možnosť
Ale nie, mavame celkom rozumne navstevy, praveze susedov a znamych znasam ovela radsej nez rodinu.
keď malé sesternice, tak sa ideme aj so sestrou s nimi hrať do izby a keď rodina, tak buď som celý čas pri nich (keď nemám povinnosti), ale keď sa musím napr. učiť alebo sa mi tam nechce byť, tak idem do izby, ale stále nejaký čas zotrvám pri nich
Ale vsetko zavisi od okolnosti.
napríklad včera boli u nás moji krstní a tak sme ich s frájkom šli pozdraviť a potom sme sa zavreli v izbe.