pozorne počúvam a snažím sa identifikovať, čo to je
pretože bude je to mama a chrápe a prehadzuje sa na posteli, alebo je to otec a ten trieska kutáčom a prikladá do kachiel, zapaľuje cigaretu alebo trieska záchodovou miskou, alebo v susednej izbe zase hlodavci vymýšľajú, prípadne ak to ide z vonku, tak to sa susedi ožratí vracajú domov
no tak kedh pocujem ten zvuk viac krat posebe viem ho aj definovt ale.. niekedysi predstavujm jak vo filme taky adrenalin vposteli haha presne spravimto ze sazakryjem az po usi apredstavujem si jaknas niekto pave vykrada amnasi nevsimol dobrenie,
@bejak aj ty?? aj ja niekedy na to myslím že nas idu vykradnuť a tak premyšlam, že sa musim tvariť prirodzene spiaco aby ma nezabli...akože teraz mi to pride vtipne ale nechcela by som to zažiť... a hlavne v noci mi
@miaja jo niesom sama! .. novedano aja sa smeem natom ale fest si namyslam aj ked ocujem ze vytah ide ajapocujem vzdy krkoky ku nasmu bytu ajau z len trpnem vtej postei ze aby som neocula v zamke kluce...
Mňa minule vydesila žaba. sviňa mala dostala sa mi do izby a v noci som počula take škrabanie a prehladala som celu izbu a nič. a rano som ju objavila..... tak som tej malej **** vynadala
4. praskanie spôsobené uvoľnením mechanického napätia v nábytku, alebo hocikde inde, v prípade radiátora a spotrebičov beriem do úvahy zmenu dĺžky telies po zmene teploty
nadomnou býva rodinka veveričiek, takže si zvykám.. a pomaly sa prestávam báť. navyše celý náš dom "puká" z kúrenia, tak aj to vie vydávať parádne zvuky.. ale fakt, už sa bojím menej, než na začiatku!
posvietim mobilom, ked je to dalej tak posvietim baterkou a ked je to este dalej tak zapnem svetlo. ale väčšinou sú to psy, jeden z nich chrápe viac ako môj ujo a to je už čo povedať.
Poseriem sa od strachu... Ale bežný postup je že schovám nohy pod paplón, otočím sa tvárou k stene a v duchu premýšľam nad niečím pozitívnym, prípadne si spievam nejakú pesničku...
nezapalim svetlo,ale najprv lezim v posteli a snazim sa zistit co to je ..az ked uz naozaj neviem tak idem potme /aby som nezobudila sestr/ a zistujem co to je.. /mozno na to raz doplatim/
Väčšinou sa nezľaknem, lebo dokážem identifikovať typické zvuky:
- chrápanie mojej matky
- chrápanie môjho potkana (taký malý hajzel a chrápe!)
- morča chrumká granule
- keď príde brat ožratý domov
- babkin sondovací záchvat, či je všetko zamknuté
Doma som naučená, lebo rozpoznám aj zvuk, keď sa vypne kotol na teplú vodu, horšie je to v byte maminho priateľa, nad nami bývajú jebnutí poliaci a furt si myslím, že niektorý z nich je sériový vrah, lebo mi príde nenormálne posúvať nábytok v čase v akom ho posúvajú oni.... brrrr
@bejak nee. my jak mame na dome vchodove dvere tak iba kusok ideš po chodbe a hned je moja izba....a tak sviňa mala preskakala ku mne...sa nejako prešmykla dnu ked sa otvarali dve zrejme
Som skeptik a podobné zvuky si určite nevysvetľujem ako nejaké paranormálne javy alebo strašidlá. Je toľko spôsobov ako sa môže takýto zvuk vytvoriť bez príčiny inej osoby alebo cudzej sily... A neverili by ste, koľko chýb v mozgu sa vytvorí počas bežného dňa, nie to ešte v noci, keď nepracuje "na plné obrátky" .
ja nedokazem zaspat pokial nezistim co alebo kto to je raz mamina dosla o polnoci domov z prace a ja som spala zobudila som sa az vtedy ked som pocula ze niekto otvara zasuvky vtedy som sa strasne bala isla som do kuchyne kde bola tma ale pocula som ako niekto nieco vybera z suflika (pravdepodobne horneho kde su noze a lyzicky jasne ze ma napdalo ze niekto vybera noz , schamtla som ocinovu baseballovu palku a vosla do kuchyne nastastie sa mamina otocila povedala : zobudila som ta ? keby to nepovedala asi ju trepnem celkom silno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
pretože bude je to mama a chrápe a prehadzuje sa na posteli, alebo je to otec a ten trieska kutáčom a prikladá do kachiel, zapaľuje cigaretu alebo trieska záchodovou miskou, alebo v susednej izbe zase hlodavci vymýšľajú, prípadne ak to ide z vonku, tak to sa susedi ožratí vracajú domov
ja osobne nepocujem, takze pohodicka
Mňa minule vydesila žaba. sviňa mala dostala sa mi do izby a v noci som počula take škrabanie a prehladala som celu izbu a nič. a rano som ju objavila..... tak som tej malej **** vynadala
1. vietor
2. niečo bolo chujovo položené, tak to spadlo
3. hmyz (hlavne v lete)
4. praskanie spôsobené uvoľnením mechanického napätia v nábytku, alebo hocikde inde, v prípade radiátora a spotrebičov beriem do úvahy zmenu dĺžky telies po zmene teploty
a záhada vyriešená
- chrápanie mojej matky
- chrápanie môjho potkana (taký malý hajzel a chrápe!)
- morča chrumká granule
- keď príde brat ožratý domov
- babkin sondovací záchvat, či je všetko zamknuté
Doma som naučená, lebo rozpoznám aj zvuk, keď sa vypne kotol na teplú vodu, horšie je to v byte maminho priateľa, nad nami bývajú jebnutí poliaci a furt si myslím, že niektorý z nich je sériový vrah, lebo mi príde nenormálne posúvať nábytok v čase v akom ho posúvajú oni.... brrrr
a ani si to neviem predstaviť.. psa som už chrapať počula, ale jak chrape potkan??