cus kamosi . skusali ste kolko hodin/dni/ vydrzite zadrziavat potrebu ist cikat ? ja som to minule skusal a podarilo sa mi vydrzat 2 dni ale to som mal uz strasne velke bolesti pri bruchu tak som musel . vy kolko?? pochvalte sa
Štyristo rokov pred nami sa narodil Tycho Brahe dánsky astronóm, ktorý údajne zomrel na prasknutie močového mechúra, pretože nechcel prerušiť sledovanie zatmenia Slnka, aj keď sa mu veľmi chcelo.
ved uz piataci ci jaky ked beru ludske telo tak maju ze to ti negativne posobi na orhanizmus a zbytocne len si nicis vlastne zdravie ale ak ti nezlezi na tom co pre teba spravili tvoji rodicia tak si chudak
Neviem ako si to dokázal lebo obličky priemerne produkujú cca. 150litrov prvotného moču z toho sa vytvorí cca. 1-2litre konečného moču. Povedzme, že by si nič nepil tak by obličky vyfiltrovali menej prvotného moču, ale pochybujem, žeby si sa dostal pod 1 liter. Močový mechúr dokáže najviac udržať asi pol litra moču. Ale už pri naplnení cca.150ml sa ti chce močiť a ked sa dostaneš na úroveň pol litra už pomaly "ani chodiť nemôžeš" čo sa ti chce močiť. Ale tak možno si to zvládol, skús to opakovať a čaká ťa inkontinencia, ale možno nemám pravdu lebo toto sú len moje chabé poznatky so SZŠ
To si ako vydržal? Ja vypijem 3dcl kofoly a naštím z toho liter.
Aj dnes som cez písomku chcela ísť na WC, učiteľka ma nechcela pustiť, tak som na ňu dosť hystericky zakričala, že MUSÍM. Fakt by som sa pocikala, hoci prestávku predtým som na záchode bola
@vilo14 v buducnosti vela stastia s impotenciou/rakovinou alebo inymi poskodeniamy vylucovacej a rozmnozovacej sustavy 2dni si nevydrzal urcite, max ak si nepil vobec.
Inak to prasknutie mechura je pravda. A zomreli na to uz mnohi aj vyznamnejsi ludia. A zevraj to je obzvlast bolestive
To je nebezpecne ale ked mi treba tak idem ale stane sa ze sa nekedy neda mislim ze som najdlhsie vydrzal asi pol hodinu a to uz som mal krce taze tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a vilo nerob to, zevraj zadrziavanie ciky ma negativny vplyv na orgazmus
Aj ja málo pijem. Možno by sa to podarilo, ale načo sa kaziť
Štyristo rokov pred nami sa narodil Tycho Brahe dánsky astronóm, ktorý údajne zomrel na prasknutie močového mechúra, pretože nechcel prerušiť sledovanie zatmenia Slnka, aj keď sa mu veľmi chcelo.
nam to hovorila nasa biologicka
Aj dnes som cez písomku chcela ísť na WC, učiteľka ma nechcela pustiť, tak som na ňu dosť hystericky zakričala, že MUSÍM. Fakt by som sa pocikala, hoci prestávku predtým som na záchode bola
Inak to prasknutie mechura je pravda. A zomreli na to uz mnohi aj vyznamnejsi ludia. A zevraj to je obzvlast bolestive