Moja "najlepšia kamarátka" mi stále robila podrazy, ale ja som ju mala tak veľmi rada, že som jej stále odpustila... Naposledy som si však povedala, že už je toho akurát tak dosť, uvedomila som si, že ľudia s charakterom aký mala ona, si nezaslúži pri sebe človeka, ako som ja, takže som s ňou úplne prerušila kontakt a tým doslova zahodila 13 ročné priateľstvo (ak sa to tak vôbec dá nazvať) ....
už sa mi to stalo a v podstate sa tvárim, že som odpustila... ale v skutočnosti som neodpustila a nikdy na to ani nezabudnem.... a myslím, že dotyčný to aj vie....
cez niektoré veci sa proste nedokážem preniesť....
Ono ako kedy. A podľa toho o koho ide. Niekedy naozaj dokážem poslať do piče a viac sa s dotyčným nebaviť. Ale niekedy sa proste dlho hnevať nedokážem lebo tú osobu mám rada.
tak dvaja jedna holka ktorú som mal veľmi rád a kamarát ktorého som mal rád ako brata tak ma okašlali a ja som na to prišiel sám a keď som im to povedal tak boli zarazený z toho najskôr to zapierali ale nakoniec povedali a ja som im povedal ja radšej odpustím aj keď rana na srdci ostane navždy ale kvôli ich sprostosti sa mi neoplatí prísť o najlepších kamarátov do teraz ma to páli ale ja to vydržím aj napriek tomu všetkému lebo odpúšťať je ľudské
Eh... ak ma niekto sklame, tak v tej sekunde u mňa skončil. Neznamená to, že sa s ním prestanem baviť, budeme sa ignorovať a pod. Druhú šancu dostane v zmysle, že ja sa zahrám na pštrosa a budem sa tváriť, že všetko je v pohode, pričom ja ehm fakt nezabúdam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
je to moja hrozna slabina.. ze mam vsetkych rada.. a nikomu nedokazem dat najavo ze mi ublizil alebo tak lebo sa cez to vzdy prekusnem..
cez niektoré veci sa proste nedokážem preniesť....