nevidim dovod za par dni sa to aj tak rozlozi a aspon idu ziviny do pody... bez toho za niekolko rokou aj vsetky stromy zomru. mali by zrusit ten zakon, lebo je to uplny nezmysel.
Nehovorim ze ked to pes spravi na chodnik... to je o niecom inom!
@skingirl94 tak zo psom samozrejme nejdem ani PRI preliezky... a nie to este aby tam nieco aj robil. Nenecham psa robit co len chce a ist kde len chce to je uplne normalne. Teda skoda ze nie pre kazdeho :/
nezbieram ani nemienim... štát pre psíčkarov nerobí vôbec nič... skôr naopak... za psa treba platiť, psa treba čipovať, po psoch treba zbierať... a čo robí na oplátku pre nás štát? veľké nič! ani tie koše na extrementy nie sú....
snáď nie som tak hlúpa aby neviem kde mi to pes môže a nemôže urobiť... nehrozí nič také aby po nej zostalo niečo pri detských ihriskách a už vôbec nie na detských ihriskách, chodníkoch atď.... zásadne len tam kadiaľ ľudia nechodia a nemá to komu čo vadiť....... je to pre mňa len nezmyselný zákon aby sa zas raz policajti na niečom nabalili....
@mefistofel no a presne pre nich je ten zakon... aby ked sa chces ist prejst po parku nedajboze si sadnut do travy nesedel len v hovnach... a okolo seba mam len takych psickarov (a to tusim vsetci v bytovke maju psa), co chodia svojich milacikov vencit rovno pod bytovku na travnik... vyzera to tu krasne ... asi aj oni maju v hlavach nasrane...
v prahe su kose a sacky asi 1 na 3 vchody v bytovke+ su v parkoch atd. Na slovensku sa plati takisto dan za psa a nic take nikde nevidno a ja nebudem 10minut so sebou nosit hovna pokym dojdem k nejakej bedni.... Na ihriska ani blizko ho nepustam.
@mefistofel Veď to je dobré, že ty nie. Ale ja nehovorím, že ty tam nechávaš svojho psa srať. Bohužiaľ skoro všetci psíčkari to robia. Psov majú už skoro všetci a dospelí pracujúci ľudia alebo dôchodcovia sa so svojim jorkšírom, ktorý ledva prejde okolo baráku nebudú trepať na lúky a poľné cestičky. Obídu barák a hotovo. A potom to tak aj vyzerá. Priznávam, že tých košov by mohlo byť viacej lebo nosiť so sebou hovno ako módny doplnok nie je nejaký trhák, ale nemusíte tu mudrovať keď chodíte so svojim psom ďalej od sídliska, pre takých ten zákon určený nie je
@dynco na slovensku?.... dobre ked zbadas volake take veci na zemi tak si to mozes odniest domov ked tak velmi sa ti to nepaci... no proste na slovensku pre to neni nic spravene, jedine zakon. teda ano je, mozno tak jeden kos na 20minut cesty. A aj tak ked si chces ist sadnut na travu kde bol "ekrement" a len bol zodvihnuty z tade aby si nevedel ze tam bol?, dakujem pekne ale nie.
....A ja som ani svojho psa nechcel, len bol zachraneny z odpadkoveho kosa ked ho tam niekto ako steniatko vyhodil a pistal tam a myslel si brat ze to su macky tak ich chcel vybrat a nikto ho nechcel tak mi zostal.
Mna osobne vie nastvat ked na peknom travniku je jedno psie hnede za druhym... hlavne teda po zime ked sa to topi... ja po svojom psovi zbieram ak som v meste.. ale ak som napr v lese alebo na luke tak nie....zozbierat to je to najmenej..
@mefistofel preco by som to mal ja zbierat? Robi to moj pes? To ked vidis po ulici porozhadzovane odpadky (povedz mi, ze sa ti to paci), tak to zbieras??? Kazdy majitel psa, ktory ked si kupuje psa tak vie do coho ide... ze sa platia poplatky, cipovanie a ze sa treba o toho psa starat... To ako nemenovani obcania nasej republiky ked si narobia kopu dedi a potom len rozkladaju rukami, nemame robotu, nemame ich cim zivit, dajte nam, pomozte nam... Alebo ked si kupis auto, tiez mas poistku, opravy, pohonne a prevadzkove kvapaliny... viem ze to nieco stoji, ked to nechcem platit, tak to auto nekupujem... Ked nemas na to, aby si po tom psovi to lajno zobral, tak vies ze sa onho nedokazes adekvatne postarat, tak naco ho beres???
okej, s tym sadanim do travy som sa sekol ... to je skor problem toho, ze tych psov chodia vencit do parkov, kde je to vencenie zakazane... Ale ked toho psa venci okolo bytovky, kade chodim, kade chodia jeho vlastne deti, tak to je take tazke to zobrat a hodit to do smetiaku? Ktory nie je 20 minut daleko... je 10 metrov od bytovky... a myslim si ze na to nepotrebujes specialny smetiak na psie exkrementy... ked je to zabalene v tom sacku tak to moze byt aj v obycajnom... stale lepsie ako ked to je na zemi...
A ako to vlastne zvladaju ti ludia, co to robia? Ktori tie exkrementy po tych psoch zbieraju? Oni maju nejake specialne podmienky oproti tebe?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nehovorim ze ked to pes spravi na chodnik... to je o niecom inom!
snáď nie som tak hlúpa aby neviem kde mi to pes môže a nemôže urobiť... nehrozí nič také aby po nej zostalo niečo pri detských ihriskách a už vôbec nie na detských ihriskách, chodníkoch atď.... zásadne len tam kadiaľ ľudia nechodia a nemá to komu čo vadiť....... je to pre mňa len nezmyselný zákon aby sa zas raz policajti na niečom nabalili....
....A ja som ani svojho psa nechcel, len bol zachraneny z odpadkoveho kosa ked ho tam niekto ako steniatko vyhodil a pistal tam a myslel si brat ze to su macky tak ich chcel vybrat a nikto ho nechcel tak mi zostal.
Nemám psa, ale keď venčím rodine psov, tak vždy zbieram.
okej, s tym sadanim do travy som sa sekol ... to je skor problem toho, ze tych psov chodia vencit do parkov, kde je to vencenie zakazane... Ale ked toho psa venci okolo bytovky, kade chodim, kade chodia jeho vlastne deti, tak to je take tazke to zobrat a hodit to do smetiaku? Ktory nie je 20 minut daleko... je 10 metrov od bytovky... a myslim si ze na to nepotrebujes specialny smetiak na psie exkrementy... ked je to zabalene v tom sacku tak to moze byt aj v obycajnom... stale lepsie ako ked to je na zemi...
A ako to vlastne zvladaju ti ludia, co to robia? Ktori tie exkrementy po tych psoch zbieraju? Oni maju nejake specialne podmienky oproti tebe?