Asi choroba z povolania, ale ked vstupim do miestnosti (mhm, asi vsak aj zalezi co to je za miestnost) vzdy sa pozriem okolo seba a vzdy si vsimnem poziarne dvere a kontrolujem ci maju spravne oznacenie. hasiace pristroje ani nie, bud si ich vsimnem hned alebo ich nevyhladavam, ak na ne natrafim nahodou zapamatam si polohu. Ale tak hasiace pristroje su diskutabilne, lebo niekedy nevidis aky typ to je a robit zo seba debilka ze sa vrhnem na kazdy hasak co najdem v miestnosti aby som si skontrolovala typ nebudem A za dalsie, mas jasne dane ze hasiaci pristroj v pripade poziaru mozes pouzit a nemusis ak sa na to necitis. Mas okamzite opustit miestnost a ist na miesto stanovene ako stretaci bod ci ako sa to vola
@h8u vyznie to asi divne, ze ako to suvisi, ale po slovensky tomu hovorime prevadzkar
a prednedavnom som robila poziarny vycvik a nasledne sme mali dokonca falsony poplach
vzdy a vsade skontrolujem to, co za normalnych okolnosti skontrolujem aj v nasom obchode, resp v inej prevadzke, ked niekam pridem tak automaticky sa rozhliadam a kontrolujem poziarne srandy, potom zdravie a ochrana pri praci srandy a kopu inych veci, sisi mi to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tá posledná možnosť je strašne super myslím, že to použijem, keď budem zajtra vstupovať do prednáškovej miestnosti
ale v lietadle sa vzdy pozriem kde mam najblizsi vychod a ako sa k nemu dostanem ak nezabudnem tak si aj rady ratam!
Smiem vedieť niečo o tvojom povolaní?
ale vsimam si napriklad ci su a kde kamery.
a prednedavnom som robila poziarny vycvik a nasledne sme mali dokonca falsony poplach
vzdy a vsade skontrolujem to, co za normalnych okolnosti skontrolujem aj v nasom obchode, resp v inej prevadzke, ked niekam pridem tak automaticky sa rozhliadam a kontrolujem poziarne srandy, potom zdravie a ochrana pri praci srandy a kopu inych veci, sisi mi to.