@3 tak tak, nechce povedať "nie" vážne, aby nevyznela hnusne, tak to zaobalí do smiechu, aby to posunula do menej vážnej roviny. ale tak ani možnosť chcieť sa dobíjať nevylučujem. alebo je to proste len nie úplne presvedčené nie.
@greyness ak je zena hore, tak jej nie bude znamenat ano
@nikol545 I ked existuje prislovie" Ak udries zenu, akoby si rolu pohnojil"
@stenatko super vysvetlenie....mne to stale vychadza tak, ze zena nikdy nevie co chce, a casto povie nie, lebo to momentalne tak citi, ale stale je moznost, ze ju muz prehovori a zmeni nazor
so ženami je to ťažké, naozaj často nevedia čo chcú, ale to len preto, lebo sa častejšie nechávajú ovládať citmi ako muži a city sú vo svojej podstate hrozne nelogické, čiže sa netreba čudovať
niekedy v tom momente naozaj myslím nie, ale inokedy keby sa spýtal, možno poviem áno
ide o memnty, dojmy, pocity, jednoducho ženy sú v tomto divné
a zároveň sú veľmi hravé, čiže možno niektoré naozaj baví to dobíjanie, keď sa ju muž snaží prehovárať, to zvyčajne indikuje smiech, ale ak ti fakt povie že "nie ty kkt" tak vtedy je to nie.
myslím si, že nie je ťažké vycítiť kedy to žena ako myslí, len aj chlapi sa musia vtedy enchať uniesť prvotnými pocitmi
@echoechoecho To som naschvál tak, aby to len zobrazilo absurditu ženského myslenia
Ja osobne rozlišujem len tri nie. Prvé je obyčajné nie a znamená naozaj nie. Potom je nie, ktoré môže znamenať áno, ale i nemusí, proste takým nie len človeka chcem odbiť, resp. sa o tom nechcem rozprávať atď (,,Je ti niečo?" ,,Nie.")
ja tomu nechápem. "nie" hovorím, keď myslím nie, nesúhlasím s niečím, odmietam niečo. "viac sa snaž" hovorím, keď chcem, aby sa niekto viac snažil (aj keď väčšinou do ničoho ľudí nenútim), alebo keď mi jeho pokusy prídu márne/zúfalé- to ale väčšinou hovorím už že "moc sa snažíš".
@greyness ale to nie je komplikovanost, ked si myslim jedno a hovorim druhe. to je luharstvo alebo skor debilizmus ! akoze dobre, sa mozme hrat, ze su to hry ale to kto ma potom vediet proste toto a vzdy ?
@iwanna5 lenze ta je niekedy mnohoznacna....malokto robi jednoznacne "figury", a navyse ak clovek pozna rec tela, moze sa kontrolovat
@purenarcissism ved prave, nalada sa meni kazdu chvilu ..a navyse mne sa uz plnokrat stalo, ze ked som podnapity daval navrhy kamaratkam tak sa tvarili, ze nic, ze nie nie nie, a az kym som im nepovedal, ze sa mi fyzicky nepacia, tak vtedy zrazu ma zacali balit ony..fuck logic
@echoechoecho ja nehovorím že nedávajú, a že sa nedám niekedy neodbytným chlapom presvedčiť na niečo alebo tak, ale to musí použiť silné presviedčacie prostriedky, napríklad veľa alkoholu, a proste to prvé nie keď nevezme na vedomie, tak mi potom po vytriezvení/uvedomení si spôsobí kus nervu na seba a kus nervu naňho, resp. sa mu budem vyhýbať, lebo nemám rada takto presviedčavých ľudí.
@pijemzelenycaj ty si riadna potvora ale tak, ak zena povie nie muzovi, ktory sa jej paci, tak nie znamena ano...ale ak povie nie nejakemu skaredemu, tak nie znamena nie
@burble preto vas my muzi mame tak radi, lebo vieme, ze staci trocha alkoholu a nedobytnosti a bude sex, teda ak ti ten chlap nie je totalne protivny....tak nejako som sa uz vyspal s nejednou kamaratkou
@burble ale vylucuje...pri kamaratstve OBAJA necitia nic sexualne k sebe....este to moze byt kamaratstvo s vyhodami, ale tam je len rozdiel oproti vztahu ten, ze na vztah treba viac citov a zodpovednosti
Problém začína už v tej časti, kde "žena hovorí." Presne tam, ak si robíš nárok nazývať sa chlapom, by si mal prestať počúvať. Alebo azda by si bral vážne niečo, čo ti hovorí 4-5 ročné dieťa (ženský funguje viac-menej rovnako)
no bohuzıal sa musım prıklonıt k @3 ze nıe so smıechom znamena jednodcho nıe, len nechcem byt taka hnusna a vazna, tak sa zasmejem, ale muzı to zvacsa chapu ako @0 takze nakonıec tym vela nezıskam, prave naopak, som otravena a znechutena dotıeravym chlapom.
Ci sa usmieva ako "kamo nemas na mna si smisny sasek, pal do pice", alebo, ako "hmm dala by som si ta na veceru aj s chlupama"...
V tom je rozdiel
Raz sa mi stalo v brane som sa lucil s priatelkou (v tedy este) a sme boli spolu uz nejaku chvilku.
No nebola medzi nami este ziadna suloziva situacia...
A tak som to nejak nadhodil a jak sme to preberali, tiez mi hovorila, ze nie, este nevie ci somnou chce spat a ci vobec spolu budeme niekedy spat, etc.
No a kktiny sme laskovali spolu este pol hodinu a nakoniec sme sa ocitli dolu v pivnici, ako mi rozopina nohavice a hra sa mi s krakenom... Pricom ked som provokacne oznamil ze dnes predsa len ten sex bude zase odvrkla nie
(nakoniec sme dali 3 kola v pivnici )
Ked zena nieco rozprava treba hlavne sledovat rec tela a pocuvat ton hlasu. To je dolezitejsie, ako samotny obsah toho co rozprava.
Len tak clovek zisti ci to co prave povedala mysli vazne, alebo si z vas robi chuja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
skorej je to takto:
Keď žena nepovie priamo nie, chce byť len presvedčená.
Keď povie priamo nie a nič k tomu, tak to znamená nie.
teda niekde som to nejako takto pocula a myslim si ze dost vystizne
preto som sa naucila rovno odpisovat
"nie."
@nikol545 I ked existuje prislovie" Ak udries zenu, akoby si rolu pohnojil"
@stenatko super vysvetlenie....mne to stale vychadza tak, ze zena nikdy nevie co chce, a casto povie nie, lebo to momentalne tak citi, ale stale je moznost, ze ju muz prehovori a zmeni nazor
keď poviem možno, myslím nie
keď poviem áno, myslím možno
so ženami je to ťažké, naozaj často nevedia čo chcú, ale to len preto, lebo sa častejšie nechávajú ovládať citmi ako muži a city sú vo svojej podstate hrozne nelogické, čiže sa netreba čudovať
niekedy v tom momente naozaj myslím nie, ale inokedy keby sa spýtal, možno poviem áno
ide o memnty, dojmy, pocity, jednoducho ženy sú v tomto divné
a zároveň sú veľmi hravé, čiže možno niektoré naozaj baví to dobíjanie, keď sa ju muž snaží prehovárať, to zvyčajne indikuje smiech, ale ak ti fakt povie že "nie ty kkt" tak vtedy je to nie.
myslím si, že nie je ťažké vycítiť kedy to žena ako myslí, len aj chlapi sa musia vtedy enchať uniesť prvotnými pocitmi
Ja osobne rozlišujem len tri nie. Prvé je obyčajné nie a znamená naozaj nie. Potom je nie, ktoré môže znamenať áno, ale i nemusí, proste takým nie len človeka chcem odbiť, resp. sa o tom nechcem rozprávať atď (,,Je ti niečo?" ,,Nie.")
Moje tretie nie nebudem vysvetľovať
nie = nie
nie = mozno
nie = ?
najlepsie je, ze potom este my casto byvame za kokotov...
sak toto kde sme
no nenudime ale na porazku to je, nech nikto potom fakt nepicuje, ze sa chlapi fakt potrebu ozrat nekedy
fakt, ženy len do kuchyne!
jj kuchyni sa stane najmenej zla
@purenarcissism ved prave, nalada sa meni kazdu chvilu ..a navyse mne sa uz plnokrat stalo, ze ked som podnapity daval navrhy kamaratkam tak sa tvarili, ze nic, ze nie nie nie, a az kym som im nepovedal, ze sa mi fyzicky nepacia, tak vtedy zrazu ma zacali balit ony..fuck logic
"mám prestať?"
"nie."
...?
@nikol545 pretoze by si aj prilis casto prosila o bitku
Ci sa usmieva ako "kamo nemas na mna si smisny sasek, pal do pice", alebo, ako "hmm dala by som si ta na veceru aj s chlupama"...
V tom je rozdiel
Raz sa mi stalo v brane som sa lucil s priatelkou (v tedy este) a sme boli spolu uz nejaku chvilku.
No nebola medzi nami este ziadna suloziva situacia...
A tak som to nejak nadhodil a jak sme to preberali, tiez mi hovorila, ze nie, este nevie ci somnou chce spat a ci vobec spolu budeme niekedy spat, etc.
No a kktiny sme laskovali spolu este pol hodinu a nakoniec sme sa ocitli dolu v pivnici, ako mi rozopina nohavice a hra sa mi s krakenom... Pricom ked som provokacne oznamil ze dnes predsa len ten sex bude zase odvrkla nie
(nakoniec sme dali 3 kola v pivnici )
Ked zena nieco rozprava treba hlavne sledovat rec tela a pocuvat ton hlasu. To je dolezitejsie, ako samotny obsah toho co rozprava.
Len tak clovek zisti ci to co prave povedala mysli vazne, alebo si z vas robi chuja