ja dostanem vzdy nieco co chcem momentalne som dostala kulmu na vlasy a mama ma zvykne prekvapit aj niecim co necakam ....dnes som dostala Mikulasa /cokoladoveho Mikulasa, tu kulmu a super profesionalny sampon na farbene vlasy od Loreal Profesional za 440 / velmi sa tesim hlavne z toho samponu profesionalne sampony su genialna vecicka ked si takym umyjem vlasy citim sa akokeby som bola u kadernicky vrele odporucam hlavne ak mate take hnusne jemne vlasy ako ja ...
no ked si umyjem čižmy,tak dnes večer a ked ne tak mama povie ze nedostanem ale da mi to zajtra rano .. a tento rok budem mať slaneho mikulaša lebo sladke mi leze krkom
ani jedno...večer 5.12 odídem z nachvíľu so sestrou niekam a keď sa vrátime tak na okne býva balíček...ale dnes mi mama povedala že mikuláš bude až zajtra, tak to nebude tradične
Dnes rano sa zobudim asi o osmej, lezim v posteli s notebookom a mama pomaly otvara dvere, lebo si myslela ze este spim tak uz aspon viem ako je to s tym mikulasom. Nejako to neodhadla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A rano dojde mamina kym este spim a svacne mi to na stol
ale to som dostala dopredu,takže už nedostanem ništ,aj tak mám zadrbané boty...my si už nejak nič nedávame.