Nechcem rýpať, ale podľa mna ti, čo sú tomášovi obľúbenci, alebo sú tu dlhodobo známi... Čo som si všímal, tak ho mali poväčšine hviezdy (a vyššie) a vôbec to neboli tituly, na ktoré by bola potrebná nejaka dlhodobá aktivíta, len tituly "pekné označenia".
Nie, že závidím, ja tu nemám ani fotky, neblogujem, ani nič... Ale momentálne by som tu našiel oveľa viac ľudí, ktorí maju sice menší status a nepozná ich tu tak vela ľudí, ale čestný titul by si zaslúžili viac ako niektorí ti, čo ho maju momentálne teraz.
Ale keďže tomas je ten hlavny, ma právo on si určovať, proti tomu nenamietam
@mayo ja neviem, nie som tu dlho... Ale z mojho laického pohladu, stačí si otvoriť tomášovu webku, jeho priateľov a našiel by sa tam pravdepodobne každý, kto tu ma *údajny čestný titul*.
Keď už, by som uvítal, aby boli aj tie čestné tituly objasnené, za čo ich vlastne ten dotyčný ma... (anjel Birdzu, rytier, víla, dobrá duša Birdzu,... - pod tým mi nenápada nič konkrétne napriklad, lebo tých ľudí si nepamätám a ani ich fungovanie tu, keďže som tu vtedy nebol...).
@iginkoo - jedno len ešte chcem povedať, že nie je to riadené kamarátmi Tomáša. Ja som ten titul dostal asi rok a pol skôr, než sme jeden druhého hodili do priateľov... ale neviem fakt čím sa to posudzuje... ono nikdy nevieš kedy ten čestný titul príde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Len ho už zrazu nemám.
@grietusha Čo už, nemajú nás tu radi
A neboli zrušené
@mayo kedy nám to zrušili? tak rok aj dačo dozadu, nie?
Ja už ani neviem kedy som ten svoj dostal ... ale vtedy to bolo za to, že som stále prispieval príbehami ... a písal nové a nové.
Nie, že závidím, ja tu nemám ani fotky, neblogujem, ani nič... Ale momentálne by som tu našiel oveľa viac ľudí, ktorí maju sice menší status a nepozná ich tu tak vela ľudí, ale čestný titul by si zaslúžili viac ako niektorí ti, čo ho maju momentálne teraz.
Ale keďže tomas je ten hlavny, ma právo on si určovať, proti tomu nenamietam
Čiže určite by som to nedal niekomu, kto tu je 2 mesiace, ale aspoň 2 roky a niečo fakt vytvoril a zaslúži si to.
Čo ma napadá, prečo nezorganizovať krištálové krídlo Birdzu? @tomas
Ale v podstate mi je to jedno.