že vraj som napadol jedného cigáňa, a pritom som ho mal nechať tak že vraj nie som policajt tak nemám byť hrdina...no tak nech to povedia tej babe čo som jej vrátil jej nákupy...mudrlanti....
v lete mi chceli dat pokutu 60e za to ze som ako chodec presiel na cervenu pricom ziadne auto neslo v blizkosti 100m,vyriesil som to tak ze som sa zahral na cudzinca a rozpraval som sa s nimi po anglicky tak to po chvili vzdali lebo ani jeden sa nevedel vykoktat
Keď som išiel z jednej dediny peši a videl som policajtov, tak som prešiel na druhú stranu cesty, potom som sa vrátil na tú pôvodnú stranu a takto som to zopakoval ešte dvakrát, lebo som nevedel, po ktorej strane sa chodí... tak ma zastavili a dali mi 30€ pokutu, že kebyže tam nebrčkujem po celej ceste, tak by ma nechali tak
priatel nedavno na stanici, lucili sme sa pri vlaku, teda on bol vo vlaku, mal otvorene tie dvere a ja som stala na nastupisti. A zrazu z nicoho nic prisli, ze si prosia 1000 korun, ze kvoli nam nemoze vypravca odpiskat vlak a bude mat teraz minutu meskanie. asi zavideli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to bol cirkus .. jeden pán aký škandál robil .. že raz za rok príde na Slovensko a dostane pokutu, keď tam ani tabuľka nie je
a ja som nemala občiansky ani love, bo šecko som dala za bus
najprv chceli 30e , potom zrazu 10
ale ta no nič som neplatila, lebo bus sa ponáhľal ..
a ten týpek ešte pár hodín v buse nasratý telefonoval o tom so ženou, som myslela, že ma urve
20€ za iny nebezpecny priestupok