mal by som pracovať celé sviatky... ak bude lockdown tak sa budem musieť účastniť všetkých tých sviatočných vecí a preparácií čo nenávidím a ešte k tomu nebudem mať ani peniaze
to ani sam blbovic nevie. ked konecne skonci v kresle premiera, moze sa zivit ako generator nahody. v IT sa s tym dokaze velmi dobre uplatnit a bude jednotka na trhu.
@olii marí sa mi, že otvoril len jednu jedinú školu (náhodou tú, kde chodí jeho dcéra), ale len na 1 deň. Lebo na druhý deň zistili, že jeden učiteľ má covid, tak to zavreli radšej zas
@r0cketqueen@15 čítať vieme, ale oficiálne žiadne rozhodnutie ešte nespravili. Toto forum som založil PREDTÝM, ako išli rokovať. Matovič žiadal 12.12, minister zdravotníctva 16.12 a odborníci spomínali vianoce.
@olii ten by dal najradsej na 6 mesiacov, s tym ze vsetko zavrete (okrem otrokarni v tovarnach a velkych retail spolocnosti, co natom ze tam je to hlava na hlave). A potom by este dal nekolko kol celoplosnych testovani s vyhrazkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» spravy.pravda.sk/domace/clanok/5...