Už asi 2 alebo 3 týždne chodím tak o piatej, pred piatou málokedy.
Cez školu tak medzi druhou a štvrtou, skôr tiež len výnimočne.
A zaspím tak najskôr za pol hodinu, keď som veľmi unavená. Ale stalo sa mi už pár krát, že som ešte len zaspávala a zvonil mi budík do školy... Neprajem nikomu zažiť
v poslednej dobe tak nejak...ale budem uz musiet skorej teraz... a zaspim ako kedy - zial, casy, ked som zaspal pocas prveho 6 minutoveho songu, co som si pustil, su uz, zda sa, prec....teraz dakedy, ked mam horsi tejk, tak aj 30 minut sa prevalujem, vynimocne este aj raz tak dlho...najlepsie vykony teraz odhadujem na 15 minut, mozno 10
totalny horoooor D idem spta asi o pol noci a zaspimm o 2:00 rano .. o 3:00 sa zobudim na to se mi treba stat .. pridem zo zachodu a zaspim o 4:00 a o 6:00 mi zazvoni budik no jasne
ked su prazdniny a je co robit, tak aj o piatej rano, ked je skola, tak vacsinou okolo jednej a cez skuskove nechodim spavat vobec, to si potom vynahradzam po skuske poobede, samozrejme, ak je cas spat a netreba sa ucit na dalsiu skusku...
a zaspavam tiez roznorodo... niekedy sa v posteli prehadzujem aj tri, styri hodiny a niekedy zaspim ani neviem kedy, so zapnutou telkou, notasom, oblecena a neodmalovana
hm kedy ako...mam tyzdne, ked este o 3tej rano pracujem...a vstavam o pol 8mej...ale zase skor skoncim...a mam tyzdne, ked bezne okolo polnoci idem spat, alebo aj trochu neskor cez pracovny tyzden nezvyknem spat dlhsie ako 7 hodin...
teraz cez prazky o 4-5 a zaspal som vacsinou po 5-10 minutach no teraz poslednych par noci som nemohol zaspat aspon hodinu a cez skolu chodim okolo tej 1..ak sa dostanem do postele o polnoci som fakt rad. .
Teraz cez prázdniny som každý deň chodievala spať o 5, vstávala som medzi 15-16.... Včera som si ľahla o 23, každú hodinu a pol som sa prebúdzala..O pol 4 som to vzdala a ostala som hore.. Už sa teším na dnešných 9 hodín :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
Cez školu tak medzi druhou a štvrtou, skôr tiež len výnimočne.
A zaspím tak najskôr za pol hodinu, keď som veľmi unavená. Ale stalo sa mi už pár krát, že som ešte len zaspávala a zvonil mi budík do školy... Neprajem nikomu zažiť
ked su prazdniny a je co robit, tak aj o piatej rano, ked je skola, tak vacsinou okolo jednej a cez skuskove nechodim spavat vobec, to si potom vynahradzam po skuske poobede, samozrejme, ak je cas spat a netreba sa ucit na dalsiu skusku...
a zaspavam tiez roznorodo... niekedy sa v posteli prehadzujem aj tri, styri hodiny a niekedy zaspim ani neviem kedy, so zapnutou telkou, notasom, oblecena a neodmalovana
:/
ale šak ja to dospím v škole
ale inak pocas skoly som sla niekedy o 8..vacsinou o 10..najneskor o 12tej
Zabava cez vikend/volno 2:00-4:00.
Praca 23:00.