teda... kedy chodite priemerne zo skoly... a napiste aj ako by ste skolu vylepsili a tak... proste napiste vsetko co vas na skole zabava, hneva, nudi...
keď máme 5 hodín končíme o 11:50,6 hodín končíme 12:45 a 7 hodín končíme 13:35 ale tých 7 mávame iba málokedy lebo často nám posledných pár hodín aj odpadáva
v piatok o 12:10 v pondelok utorok stvrtok a kazdu druhu stredu daco po tretej alebo az stvrtej v prvaku to byvalo aj 17 15 ked som mal 11h takze nehlasujem
@pumaamravec nemachruj,ja som bola do osmej ked sme mali imatrikulacie a skoro som sa pošťala,všetky hajzle zamnknute a že idem na poschodie a tam všade tma,som sa ako v nejakom horore citila ....
inak chodim zo školy normalne,len domov pridem dost neskoro
najhorsi som mala druhak to som 3-krat do tyzdna chodila domov skoro o piatej a zbytok o tretej,to bolo asi najhorsie lebo cesta domov vlakom alebo busom bola k nevydrzaniu ale mavala som aj 10 hodin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
inak chodim zo školy normalne,len domov pridem dost neskoro