@greendgirl proste vela ludí vraví že sa cítia staro, a pritom sú mladí ... to ma vie dosť iritovať.. len tak robím štatistiku ako je to u väčšiny ludí
@tomco721 jo a to si niektorý neuvedomuju.. mna by zaujimalo, kolkí ludia by sa stazovali na to ze uz su stari, keby neoslavovali narodeniny.. a keby si nerátali roky.
@kelly152132 To ťa prejde neboj sa. Najlepšie roky ešte len prídu mať stále medzi 18 a 25 to by bola paráda nikto ti nič nemôže a ty môžeš všetko žiadne starosti, nič ťa neviaže, žiješ si naplno proste paráda
ja sa citim stara uz teraz a to mam 20 rokov, mam pocit, ze uz mam trocha zivot za sebou a ze detstvo a tych prvych 20 rokov ti formuje zvysok zivota... ze som si to moc posrala aby som to zmenila :/ takze sa citim stara, a aj na viac sa citim
tak keď si 60r dedko povie, že nie je starý na to, aby si skočil s padákom, ok. necíti sa starý. ale keď to urobí, a privodí mu to infark a umrie, tak ako fakt, good for him, že sa necítil starý, ale de facto na to starý bol.
to nie je o pocite, ale o tom, že proste človek na to starý je.
@leilla tak no, lepšie sa cítit mlado aj ked si na tom fyzicky horsie, a uzivat si tak umrel pocas plnenia svojho sna nemoze byt lepsie umret v posteli na nejaku chorobu
@awesomeness mozno na tom nieco je, ale sa mi dokazuje stale viac a viac, ze viera a snaha nestaci. Niektore veci proste nezmenis... ani kebyze sa poseries ...
nemienim o tom ďalej polemizovať, proste v každom veku je niečo, na čo si už stará, bez ohľadu na to, ako sa cítiš. a dialo sa tam to, že barney zastával tvoj názor, a na konci zistil, že nie je správny pozri si to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Niekto sa cíti starý už po 20. Iný ešte po 50 sa cítia mlado
takze tak
tak keď si 60r dedko povie, že nie je starý na to, aby si skočil s padákom, ok. necíti sa starý. ale keď to urobí, a privodí mu to infark a umrie, tak ako fakt, good for him, že sa necítil starý, ale de facto na to starý bol.
to nie je o pocite, ale o tom, že proste človek na to starý je.
+ ešte mi tvoj nick pripomenul jeden celkom príznačný diel HIMYM ...SE04E19
hmm.. čo konkretne sa dialo v tej časti?
@n ticho, ticho, ešte dva mesiace neplnoletosti
to si uz prakticky dochodca potom
nemienim o tom ďalej polemizovať, proste v každom veku je niečo, na čo si už stará, bez ohľadu na to, ako sa cítiš. a dialo sa tam to, že barney zastával tvoj názor, a na konci zistil, že nie je správny pozri si to
ale odpoved je najskor nikdy, skor ako budem stary moje telo uz bude nepouzitelne