Ty máš ešte čas. Hovorí sa, že najlepšie je ísť tak v 15, ak nemáš žiadne zdravotné problémy, ale ja som išla až v 18, keď som potrebovala predpísať HAK
Treba povedať, že tým, že pôjdeš ku gynekológovi, nemôžeš nič pokaziť, ale ak by si tam išla pred prvým pohlavným stykom, bude ti robiť vyšetrenie cez konečník a to som ja nechcela Radšej som si počkala
No vidíš. Ja som na to nejako pozabudla, že sa to robí cez konečník a to bolo dobre. Lebo to prebehlo za 5 sekúnd a bolo po tom. Ja mám super gynekológa, dobre si vyber a nemáš sa čoho báť. Potom ťa čakajú už len výhody /HAK/
Najhorší spôsob ako začať chodiť ku G. je že to ženy odďaľujú a odďaľujú, až kým nemajú fakt problém. Ja som po prvýkrát šla s prvými príznakmi infekcie, bolo to v pohode a preto sa snažím gynde nevyhýbať, ale riešiť, ak sa vyskytne nejaký problém...odkladaním sa veci neriešia, iba sa zhoršujú...špeciálne ak ide o zdravie...
22--tak tak tak..najhorsie je, ked ides az ked ta nieco boli-hoci niekedy sa nieco stane i ked chodis pravidelne na kontroly..mne najviac vadi to dlhe cakanie u gynosa-to je hroza...
Petika => Mňa to tiež sralo, to čakanie, tak sa objednávam. Síce sa za prednostné vybavenie platí, ale lepšie ísť hneď do ambulancie ako sedieť vonku a stresovať.
Ja som bola po 15tich narodkách, a nebolo to vôbec tak nepríjemné ako som si predstavovala... Ale ty ešte nemusíš ísť ak nemáš žiadne problémy, ja som šla kvôli antikoncepcii...
gynekolog je odborny lekar, ked nema ziadne problemy, podla mna nemas dovod k nemu chodit... ved ani k urologovi alebo onkologovi nechodis, ked ti nic nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Koukej tu
co mam spravit?
aj ja cem hak
5--cozee? no, to by si tam mala ist...