Ahojte..takže na Vianoce dostanem nejaké peniažky a rozmýšlal som, že teraz majú fajnové veci v obchodoch (HM, Pull&Bear, Bershka atd..) tak by som si tie peniažky vypýtal dopredu a išiel by som nakupovať teraz..ale rodičia hovoria, že v januári bu
isto chod po vianociach vtedy byvaju najvacsie zlavy, coraz viac to uz ludia robia tak ze si daju pod stromec len peniaze a kupia toho ovela viac za tie peniaze po vianociach...
no mne amos co robi v hmku hovoril ze oni nebudu mat az taky velky povianocny vypredaj ale maju ho teraz ako predvianocny.ale mne to je jedno vypredaj je super aj pred vianocmi aj po vianociach aj hocikedy
ale tak teraz to uz mas podla mna jedno dva dni pred Vianocami, ludia nakupovali hlavne doteraz, takze ak ma byt nieco vybrakovane tak to uz bude aj teraz bud si mal ist pred mesiacom alebo uz je to jedno a pockat na ten januar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a okrem toho v takých obchodoch mávajú málo "fajnových" vecí -.-
aha, rozumiem.
ale tak teraz to uz mas podla mna jedno dva dni pred Vianocami, ludia nakupovali hlavne doteraz, takze ak ma byt nieco vybrakovane tak to uz bude aj teraz bud si mal ist pred mesiacom alebo uz je to jedno a pockat na ten januar
tovar bude podla mna viac menej vzdy pokial nechces nieco konkretne samozrejme