možno vtedy keď je ten vzťah už vážnejší, ale zas závisí aj od typu rodičov, pretože ja keď som im niekedy predstavila niekoho tak len podľa toho krátkeho stretnutia si spravili úsudok a už som sa s tým človekom nemohla stretávať... preto sa teším keď sa od nich odsťahujem ale to sa tak skoro nechystá
čiže možnosť v ankete tam nebola, no najviac sa tomu približovalo Rodičia nepatria do vzťahov, no to platí len v určitých prípadoch
Dal som mesiac aj ked je to individualne... Zalezi od vela faktrov ako napr aki su rodicia, vztah medzi "deckom" a rodicmi a tiez aj od toho kolko vlastne toho partnera/partnerku clovek pozna, pretoze je rozdiel poznat niekoho rok a potom si spolu zacat a zacat si s niekym uplne neznamim...
ale je tiez pravdou ze rodicia nepatria do vztahov ale zas predstavit priatelku je normalne ale nie aby ju rodicia "schvalili" atp
podľa mňa je to vyložene individuálne, takže nehlasujem
u mňa to proste prebiehalo vždy tak akosi automaticky...ako s posledným ex, prišli sme k nám asi...týždeň po tom, ako sme sa dali oficiálne dokopy, pretože v podniku kam sme chceli ísť mali zavreté... ,,Mami, Peťo, Peťo, moja mama. Ideme do izby."
hlasovala som ako som hlasovala. ale myslim, ze to je jedno a je to na tom pare... skor by som to brala tak, ze ked sa stretnu, tak sa proste stretnu a je to...
Niekto tu už povedal že je to individuálne. Keď bývate s rodičmi a príde k vám a náhodou sa stretnú medzi dverami.. tak čo? Môže to byť po týždni, môže to byť po roku, záleží na okolnostiach. Vo všeobecnosti to trvá dlhšie keď už nežijete s rodičmi. Logicky.
mno jo ale naco predstavovanie ..... predstavovanie ako take, ahoj mama ja s nim chodim .... naco?? ... to je podla mna uplne nepodstatne a zbytocne pretoze prava otazka znela Kedy je dobre predstavit priatelku/la rodicom ci stretnut sa s jej/jeho rodicmi?
ten môj bol u nás už po necelom týždni ako "kamarát"....zoznámil sa s našimi, vybavili sme teefóny a bolo... akurát mi naši na to, že spolu chodíme, prišli onedlho...
fiiiha ja ani neviem odpovedat ja som frajera predstavila uz na 2 rande aby mi ho rodicia schvalili a okukli si ho ci ma nepokazi abo tak a klape to no ... rok a pol aj daco
U mňa to proste vždy bolo do týždňa, ja som im povedala, že niekoho mám, to je dohoda u nás a mamina skoro vždy chcela spoznať, tak sme došli posedeli pri našich alebo len mávli a pohoda. Ale ja mám v tomto trošku netypických rodičov.
nikdy som mame o tom nevravela,a ani nemienim,je to moja vec,raz mi dvihla mobil ked mi volal frajer a začala mu vypravať nech mi da pokoj,jak keby je to nejaky zločinec,proste neoplati sa,jedine keby sa idem vydať tak jej to poviem
rodicia nepatria do vztahov ale pre psychicku pohodu to je podla mna najlepsie riesit do toho mesiaca, zoznamit ale ne nutene stretavat, aby rodicia zhruba poznali s kym sa stretavam ale ne az moc, takze asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
čiže možnosť v ankete tam nebola, no najviac sa tomu približovalo Rodičia nepatria do vzťahov, no to platí len v určitých prípadoch
zas ale ked niekto strieda frajerov, tak je to zbytocne kazdy mesiac robit taketo opletacky ...
ale je tiez pravdou ze rodicia nepatria do vztahov ale zas predstavit priatelku je normalne ale nie aby ju rodicia "schvalili" atp
u mňa to proste prebiehalo vždy tak akosi automaticky...ako s posledným ex, prišli sme k nám asi...týždeň po tom, ako sme sa dali oficiálne dokopy, pretože v podniku kam sme chceli ísť mali zavreté... ,,Mami, Peťo, Peťo, moja mama. Ideme do izby."
Niekto tu už povedal že je to individuálne. Keď bývate s rodičmi a príde k vám a náhodou sa stretnú medzi dverami.. tak čo? Môže to byť po týždni, môže to byť po roku, záleží na okolnostiach. Vo všeobecnosti to trvá dlhšie keď už nežijete s rodičmi. Logicky.
Ale má to svoje výhody. Môže potom hocikedy prísť, nikto sa tým už moc nezaoberá. Môžeš si ho/ju zobrať zo sebou na rodinnú lyžovačku alebo whatever
Ale niekomu to môže pripadať moc záväzné Keď chodí každý mesiac s niekym iným tak fakt nemá zmysel niekoho predstavovať
-------------------
sice aj patria ale naucil som sa rodicov partnerky nebrat do uvahy vo vztahu ... a spoznanie ked sa to bude hodit ... nwm je to jedno