Kedy je nutné ísť na výplach žalúdka, ak to zapríčinil alkohol?
Píšem jednu poviedku a vážne neviem (lebo sa mi to ešte nestalo), že kedy potrebuje človek výplach žalúdka, ak to zapríčinil alkohol? Až keď je dotyčný v bezvedomí? Alebo ak alkohol miešal s liekmi? Ďalšia otázka a veľmi dôležitá je, či si to človek musí
pokial to bol pokus o samovrazdu (aj s liekmi) tak si to hradi sam a jasne ze treba vyplach. pokial ma ten slovek menej ako 15 rokov tak potrebuje vyplach uz pri malom (relativne) mnozstve alkoholu a hradi to sam. pokial je uz bezvedomi tak jasne ze treba vyplach ale hradi to poistovna (myslim)
@pamiska007 Ďakujem . A keď ten človek ešte nie je v bezvedomí mám si počkať kým v ňom bude? (viem, blbá otázka, ale ja, kebyže sa kamoška cíti zle a ešte je hore a tvári sa, že žije by som s ňou nešla na výplach. Podľa čoho sa dá usúdiť, že ten výplach je nutné zlo?)
no, nemusi byt nutne v bezvedomi, ale musel by mat velmi vela vypite... pokial by jej bolo velmi zle ale nebola by v bezvedomi tak by stacilo strcit prst do krku vyplach zaludka az pri vaznych situaciach sa robi... co to ma byt za poviedku?
Nuž... spomínam si, ako sme na kamarátkinej stužkovej ratovali jej spolužiačku. Pár dní pred stužkovou dobrala antibiotiká, niečo vypila... Zle jej bolo ako koňovi, vyvracala aj čo už v žalúdku nemala, naliali sme do nej čaj aj nejakú coca-colu tuším a síce nebola v bezvedomí, ale keď ešte aj po hodine-dvoch bola v rovnako zlom stave, volali sme sanitku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Klamstvo zapríčinilo, že stratila ilúzie.
„Človek má iba jedno srdce, tak nech s ním narába opatrne.“
Emily si ako pätnásťročná vezme do hlavy, že už nikomu nebude dôverovať.
Život však má nachystané svoje vlastné prekvapenia.
Spoveď jedného dievčaťa,
Ktoré stratilo vieru v niečo nezničiteľné.
No napriek pochybnostiam,
bola nútená sa vzdať svojich predsudkov.
„Neverím na lásku, ktorá trvá večnosť. Dokonca ani na tú, ktorá trvá jeden ľudský život.“
A tá scéna z alkoholom je o jednej diskotékovej udalosti, keď brala svoju kamošku na výplach .