Zasnúbený kamarát sa pred nedávnom rozišiel. Tak rozmýšľam, že vlastne ako ľudia zvyknú, že sú vhodní/pripravení na manželstvo? Aj tu sú ľudia, čo písali, že sa to rozišli po 5-7 rokoch vzťahu. To už niektorí sú 3 roky zosobášení.
Na to paušálna odpoveď nie je. Každý pár je iný a ľudia v ňom tiež predsa. Niekto sa vezme po pár mesiacoch a vydržia spolu celý život, niekto po 10 rokoch a rozvedú sa po pár rokoch.
tak pár nemusí byť pripravený na to, aby sa vzal
ja poznam kopec ludi co sa pobrali po pár mesiacoch-roku
a potom sa porozchádzali a pobrali znovu, alebo nepobrali ,alebo ani nerozišli
proste to nikdy nemáš istotu, že budete "šťastní až kym nepomriete".. ľudia sa menia
Je to tak trochu loteria a nikdy nevies s istotou, ako to dopadne. Rozvody sa deju po par mesiacoch aj po 30 rokoch.
Mna sa tiez pytali niektore slobodne kamosky ako som vedela, ze je to ten pravy. A ja to neviem vysvetlit. Je to asi kombinacia pocitu, ze ta bavi zivot s niekym, spolocnej perspektivy, vidiny spolocnej buducnosti a tusenia, ze je to takto spravne. Jednoducho ze vy dvaja spolu chcete a mate byt a uz ste na to pripraveni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja poznam kopec ludi co sa pobrali po pár mesiacoch-roku
a potom sa porozchádzali a pobrali znovu, alebo nepobrali ,alebo ani nerozišli
proste to nikdy nemáš istotu, že budete "šťastní až kym nepomriete".. ľudia sa menia
Mna sa tiez pytali niektore slobodne kamosky ako som vedela, ze je to ten pravy. A ja to neviem vysvetlit. Je to asi kombinacia pocitu, ze ta bavi zivot s niekym, spolocnej perspektivy, vidiny spolocnej buducnosti a tusenia, ze je to takto spravne. Jednoducho ze vy dvaja spolu chcete a mate byt a uz ste na to pripraveni.