som vo vztahu už len týžden a chalan sa ma pýta už na sex.. Viem o nom že mu ide hlavne o to, len zo zuaujímavosti sa pýtam, že čo si myslíte kedy asi tak by mohlo byť niečo...?
vieš že mu ide hlavne o to a napriek tomu s ním chodíš... jedine že by išlo hlavne o to aj tebe, potom by ti to nevadilo, ale keby ti o to (ešte) nešlo tak sa s ním asi rozídeš ... alebo nevieš čo chceš tak sa radšej opýtaš nás?
tak ale to asi nemáš macha a kurevníka kerý moež mať každu.. a už by som sa neponížila aby som si chalapa udržiavala len na sex.. porozmýšlaj nad tym.. ked ste mali potrebu už po 3 dni mať sex..
my sme si len tak písali a planovali čo v piatok.. a on že budeme sa voziť a rozbijeme sa a potom sa budeme pekne milovať.. nechapala som kukam že čoo ... a on že pre neho je sex doležitý a ja som mu povedala že mam svoju hrdosť a že si nebudem chalana udržiavať sexom... a potom povedal že v pohode.. až na to že v piatok večer mi mal volať a neozval sa vobec.. až doteraz... vyjebanec!
myslim si, ze hlavne zalezi na tom, aby na sex byli oba 2 pripraveni a kdyby slo tomu druhymu jen o to dostat toho druhyho do postele asi bych ho kopla do zadku , ale ne vazne, je dulezite si ujasnit co je dulezite a hlavne nespechat pokud ten druhy neni pripraveny
@lujzianna Tak počúvaj, ak nechceš, môžem ti pomôcť. Ty sa s ním pôjdeš pekne povoziť, opiť sa môžete tiež, a keď bude namazaný, vyspím sa s ním ja, čo povieš?
nepýtam sa na sposob ako naneho, ale všeobecne na názor kedy je čas na prvý sex.. že či som divná len ja že po tydni je jasné čo je chlapec zač alebo je to už normálne... lebo ked už trtkávajú 11-ky tak by som sa nečudovala ani tomuto...
Čas na prvý sex vo vzťahu neexistuje, môže to prísť po troch hodinách vzťahu a nemusí to ani prísť nikdy, záleží na nálade oboch ľudí, na tom či to chcú atd.
ak vies (alebo si myslis - to je nieco ine...) ze mu ide len o sex, a napriek tomu s nim chodis, tak uz je spravny cas na sex. Lebo potom aj tebe ide iba o to... Keby ti islo o nieco vaznejsie, tak by si s nim nebola, kedze mu ide iba o sex...
Ale vo vseobecnosti sa prikladam k nazoru nadomnou @44
to kedy by mohlo nieco byt musite vediet vy dvaja ..a nie nas sa pytat..ale ak sa na to necitis, nechod este do toho..
ale mne osobne tyzden pride dost kratka doba...vacsina ludi by si pomyslela, ze mu ide fakt len o to jedno...
niektori mavaju sex aj po polroku chodenia, iny po dvoch tyzdnoch, iny zas hned v prvy den zoznamenia .. takzo povedat, o tom kedy rozhodoju len ti dvaja vo vztahu podla toho ako im to vyhovuje..ale podstatne je to, aby boli obidvaja na to pripraveni, nie ze jeden nalieha a druhy mu podlahne napriek tomu ze sa na to neciti
och pane bože ďalšia debilka!!!!Daj mu!!!Poroď mu tak tupého spratka aká si aj ty!!!A potom zametaj chodníky..do konca života...lebo si sa rozhodla s ním vyspať a jemu sa šmyklo..!!!
@mm47 kks normálne ma dojíma to ako ma chceš presvečiť že som stiahla svoju vlastnú foto z netu ae šak ok nehádam sa.. a ak ti ozaj nedá tak zaspať tá moja fotka, kludne si prečítaj profil, mám tam fb pokec aj hocičo.. tam nájdeš mojích "stiahnutých" fotiek viac
dalšia čo si rieši svoje komplexy na tom že mi ide nadávať do debiliek..? kde som sa s tým zmienila že mu dám? kde som napísala že mám uroven na to aby aby som otehotnela zato že sa mi zachcelo sexu? krava sprostá ! porad sa chod navažať do šeckych ludi o kerych nič nevíš!
Čo je tu?Klub bláznov?!Súčasný mladí ľudia nevedia spomínať na nič iné,len na sex? @lujzianna tebe navrhujem to,že pošli do piči toho chlapa,lebo nemá ťa rád,nič nechce od teba len sex.Na sex ešte máš čas.Nepokaz svoj mladý život s takými sviňami! Súhlasím s @jamesdracula
Sex môže byť pokojne aj na prvom rande.... zaleží len na tom, či to chceš ty, ak si s nim chceš zajebat, tak trtkaj, ale ak to chce len on, tak ho niekam pošli...
ako píšem, pori si moj profil, mám tam nick na pokeci, facebook, aj skype.. tam nájdeš fotky ktoré som stiahla z googlu kde sme s kamarátmi, na diskotéke, kde som bez make-upu, po opici, vidíš aké zaujímave foto sa dajú stiahnuť z googlu ked si tam dáš klúč.slovo že emo
a šak pokojne sa s ním vyspi ....važne ...keď si myslíte že nič krajšie ako sex neexistuje .....nehovorím je to pekna vec ...keď sa dvaja ľúbia ...vtedy fakt nič krajšie neexistuje ...ale nemyslím si že po týždni je taka láska možná ... a keď si myslíš že z toho že ti niekto niekde bude niečo strkať budeš mať skvelé pocity .....nech sa páči ...aj keď v takom prípade radšej použite banán ...to nezraní tvoju dušičku až tak ako chlapec ktorý ťa ma len na jedno ....hauk
@lujzianna tupost sa meria podla toho, kto je ako dlho ochotny cakat? Ak hej, tak potom si na tom este horsie nez som si myslel. To uz nie si tupa, to uz si rovno kurva
Nikdy Lebo ked sa vzťah skonči, tak je to už jedno.. ale nie Vtedy ked sa na to sám cíti.. ja som sa uprimne pekne prekoprcla.. radšej to už ani neriešim.. ked príjde tak je
pretože takymto chalanom treba znížiť sebavedomie lebo si moc o sebe myslia.. a takým potrebujem dokázať že sú nuly.... síce ma "dostal" že s ním chodím, ale neskor ho tak strapnim že sa mi všetky baby ktoré využil podakujú...
@mielikki ja uz mam nanu plan ale PSST ona si len bude myslet ze som mrtvy a kludne sa zacne venovat svojim nekro chutkam a v tom sa preberem , bude taka prekvapena
požer niečo aby si mala sračku a vykaď sa pred jeho očami aby to videl ,ako to ide z teba a itieklo ti to aj cez veveričku a maš od kokota pokoj, to som ešte nežral takeho nadržaného debila.....
@mm47 AKO SI MOHOL? no sak ty pockaj ziadna baranica nebude, vlasy si do konca zivota budes gelovat... vlastnou... rukou a aby som sa definitivne pomstila, predomnou ta ani cernobyl s atentatom na krematorium v ktorom budes, nezachrani!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
na sex je spravny cas vtedy, ked je nanho spravny cas.
co za kokotov a ruzove zmalovane picky su dnesna mladez? je mi z vas ZLE
tak ale to asi nemáš macha a kurevníka kerý moež mať každu.. a už by som sa neponížila aby som si chalapa udržiavala len na sex.. porozmýšlaj nad tym.. ked ste mali potrebu už po 3 dni mať sex..
Čiže vieš, že mu ide hlavne o prietrt a ešte sa pýtaš, kedy by si to mala spraviť? Chápem to správne?
my sme si len tak písali a planovali čo v piatok.. a on že budeme sa voziť a rozbijeme sa a potom sa budeme pekne milovať.. nechapala som kukam že čoo ... a on že pre neho je sex doležitý a ja som mu povedala že mam svoju hrdosť a že si nebudem chalana udržiavať sexom... a potom povedal že v pohode.. až na to že v piatok večer mi mal volať a neozval sa vobec.. až doteraz... vyjebanec!
úprečo ne? čo má s tym spn? :d
@hnisavica no podme! teraz bud mudry!
bud by som o tom necedela a mala nadeje že s nim nebude vela roboty...
kedže to viem viem ako na takých chlapcov... a nebudem to ja kto ostane zranený...
Ak by ma chalan pýtal SEX, poslal by som ho doprdele. Už len preto, že aj ja som CHALAN.
Vies preco moze mat kazdu ? lebo je plno takych pic ako ty
@lujzianna Tak počúvaj, ak nechceš, môžem ti pomôcť. Ty sa s ním pôjdeš pekne povoziť, opiť sa môžete tiež, a keď bude namazaný, vyspím sa s ním ja, čo povieš?
pretože je plno takých píč ako...
tak sa práve ja čo medzi ne patrím nenechám namotať...
takémuz chlapcovi ako je on treba dosť znížiť sebavedomie...
a tým žeby som mu dala by som ten efekt asi nedosiahla
nepýtam sa na sposob ako naneho, ale všeobecne na názor kedy je čas na prvý sex.. že či som divná len ja že po tydni je jasné čo je chlapec zač alebo je to už normálne... lebo ked už trtkávajú 11-ky tak by som sa nečudovala ani tomuto...
Schvalne kolko ma rokov?
Ale vo vseobecnosti sa prikladam k nazoru nadomnou @44
ale mne osobne tyzden pride dost kratka doba...vacsina ludi by si pomyslela, ze mu ide fakt len o to jedno...
niektori mavaju sex aj po polroku chodenia, iny po dvoch tyzdnoch, iny zas hned v prvy den zoznamenia .. takzo povedat, o tom kedy rozhodoju len ti dvaja vo vztahu podla toho ako im to vyhovuje..ale podstatne je to, aby boli obidvaja na to pripraveni, nie ze jeden nalieha a druhy mu podlahne napriek tomu ze sa na to neciti
to že myslíš že mám stuiahnutu fotku beriem ako kompliment
chalan má 19..
a jedenástky trtkávaju aj so svojou manikurou, laee okrem toho majú aj iné sposoby..
19 hm cakal som ze bude mat tak 25 lebo dnes nic vynimocne ze 15ky sa tahaju s takymi
Objasni nam tie ine sposoby
dalšia čo si rieši svoje komplexy na tom že mi ide nadávať do debiliek..? kde som sa s tým zmienila že mu dám? kde som napísala že mám uroven na to aby aby som otehotnela zato že sa mi zachcelo sexu? krava sprostá ! porad sa chod navažať do šeckych ludi o kerych nič nevíš!
Takéto veci by si už mala ale sama vedieť...
ako píšem, pori si moj profil, mám tam nick na pokeci, facebook, aj skype.. tam nájdeš fotky ktoré som stiahla z googlu kde sme s kamarátmi, na diskotéke, kde som bez make-upu, po opici, vidíš aké zaujímave foto sa dajú stiahnuť z googlu ked si tam dáš klúč.slovo že emo
@lenuska175 pisala, ze po tyzdni urcite nie, nuz sa pytam, preco by to po tyzdni urcite nemohlo byt.
A k teme, spravny cas na prvy sex je vtedy ked to chcu obaja.. V mojom pripade to bolo nieco okolo 8 mesiacov.
neviem kdo tu je tupý nakolko máš 21 rokov a na to aby si si zajebal ako chlap mieniš čakať
pretože takymto chalanom treba znížiť sebavedomie lebo si moc o sebe myslia.. a takým potrebujem dokázať že sú nuly.... síce ma "dostal" že s ním chodím, ale neskor ho tak strapnim že sa mi všetky baby ktoré využil podakujú...
No pekne
Ta mi ale da ked bude online (ROFL)
"ja viem ako na takých chlapcov"
o to viac mi do toho nesedi tema celej diskusie, ty chces mat s takou nulou sex? len aby sa ti to nevymklo spod ruky
požer niečo aby si mala sračku a vykaď sa pred jeho očami aby to videl ,ako to ide z teba a itieklo ti to aj cez veveričku a maš od kokota pokoj, to som ešte nežral takeho nadržaného debila.....
filip
@mm47 AKO SI MOHOL? no sak ty pockaj ziadna baranica nebude, vlasy si do konca zivota budes gelovat... vlastnou... rukou a aby som sa definitivne pomstila, predomnou ta ani cernobyl s atentatom na krematorium v ktorom budes, nezachrani!
Nemozes ma odstavit od baranice a nechat ma gelovat ....... vlastnou ....rukou (ROFL)