no nepovedala by som, ze len kladne...vezmi si, ze pises svoje uvahy o niecom a nemusis mat len kladne ohlasy...ale suhlasim s tym, ze ma nejakych skalopevnych citatelov...a blogy musia zaujat, ucarovat alebo proste "donutit" hodit koment..ale nie takym sposobom, ze napisem 3 riadky a kazdeho to neencha sediet a napise svoj koment...toto je ludska hlupost a nie blogerstvo...
A jeden článok asi nestačí. Na BIRDZe je 38401 užívateľov, ale bloggerov len 3104. A silno pochybujem o tom, že by len necelá jedna dvanástina napísala aspoň 1 článok.
Aduliatkodca napísala minimálne jeden (veľmi pekný), ale medzi bloggermi nie je.
no počet návštev to nebude pretože keď niekto napíše pseudo blog tak tam má cca 20 komentov pretože mu kopu ľudí vypičuje ale keď niekto napíše kvalitný blog si to prečíta kopu ľudí a niektorý ani nedajú koment
Podla mna ked píše také blogy, že po určitom čase si proste získa takú reputáciu, aby si ludia prečítali blog len preto, že je od neho. A určite by som to nemerala počtom komentárov alebo návštev, lebo aj pseudo blogy si prečíta každý a aj okomentuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Aduliatkodca napísala minimálne jeden (veľmi pekný), ale medzi bloggermi nie je.