Chcem sa spytat najma vas chlapcov a muzov, kedy pochopite ze dievca vam je nadrzane? ako sa ma spravat, aby ste urobili dalsi krok? myslím tým, ze ked sa vám napr. cely cas pozera na hrud, co si o nej myslite?
no proste ked chce dievca s chlapom sex, ale on o tom nevie a ona mu to chce nejako slusne naznacit..nejakou recou tela alebo ako chapete ked sa vam dievca pozera na zadok, hrud atd. ale nie len tak ze prebehne ocami ale pozerate sa na nu, a ona vam na hrudnik ?
@eukaryota Chyt jeho ruku a daj si ju na prsia,to je dobry start,ak ten chalan nie je nejaka vymleta matoha... ja uz mam take skusenosti,ze to na zenskej vidim,co chce
@onetouch ako to vidno? ja si bohuzial neviem napnut nohavice alebo aky styl rozhovoru sa vam zda drazdivy, pritahujuci...ked sa s vami rozprava s usmevom, ?
@eukaryota ved normalne sa nanho zaves alebo ak ste na posteli,tak lahni tak fajne nanho abo co a vlez rukou po tricko alebo aj inde ak chces kks,ved to su veci,ktore sa clovek nemusi ucit,ale pojdu z neho same ak ma ako taku predstavu proste si predstav,co by bol pre teba prijemne a to skus urobit ty jemu
ja ..´dakujem ľudia moji ..ako pijem čaj a vyprsklla som smiechom
po prvé ma zabil ten nadpis .. takú vetnú konštrukciu som ešte v živote nepočula to neviem ,čo tým presne chcela zakladateľka povedať ani ..ale potom som si prečítala celé fórum ..tak už chápem
a tie komenty ( rofl)ako ... no comment
inaaaak eeehm ..to akože ..ked žena ide mužovi pod tričko na holé telo,ked sú sami ,to znamená ,že chce sex ? preboha to som netušila ..to už radšej robiť nebudem potom
btw ..sú tu dosať dobré rady ..inak ..chlapi ,zaujímalo by ma vážne ..ako to vy vycítite,kedy to žena chce ...strašne ma to zaujíma ..
@eukaryota Snád to vidím, nie? Rozšírené zreničky, hlboký dych, "je ako želatína" Ale správny chlap nehladá znaky, či je alebo nie je. Proste zariadi aby bola
@eukaryota kks, to nemyslíš vážne, že máš osemnásť, však? Ty nevieš, ako sa správaš, keď máš chuť na sex?
Inak sa pozeráš, rozšíria sa ti zreničky a zmäkne ti pohľad, oblizuješ(v zmysle "vlhčíš") si pery, rýchlejšie dýchaš, vyhľadávaš fyzický kontakt, dokonca miestami sa podvedome dotkneš niekde sama seba, podvedome pozrieš letmo na rozkrok, alebo na pery...samozrejme, že každá sme iná, ale chlapi to vycítia...a to podľa mňa aj doslova a do písmena, aj keď si to ani my, ani oni neuvedomujú...skrátka feromóny, keď si nadržaná, vyžaruje to z teba. "VONÍ" to z teba. Správaš sa inak, lebo podvedome "vábiš".
Zväčša sú to veci podvedomé, prirodzené, živočíšne.
Ale poprípade by som sa napríklad ešte na názor spýtala @panpeterpan , jeho rady bývajú dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
po prvé ma zabil ten nadpis .. takú vetnú konštrukciu som ešte v živote nepočula to neviem ,čo tým presne chcela zakladateľka povedať ani ..ale potom som si prečítala celé fórum ..tak už chápem
a tie komenty ( rofl)ako ... no comment
inaaaak eeehm ..to akože ..ked žena ide mužovi pod tričko na holé telo,ked sú sami ,to znamená ,že chce sex ? preboha to som netušila ..to už radšej robiť nebudem potom
btw ..sú tu dosať dobré rady ..inak ..chlapi ,zaujímalo by ma vážne ..ako to vy vycítite,kedy to žena chce ...strašne ma to zaujíma ..
pohlad, dychanie... z vela veci sa to da poznat... tazko poradit, lebo rovnako ako kazda zenska je ina tak aj chlap...
nepaci sa ti to?
vyzlec si ho a pretiahni /thread
nepochopila si pointu ale nevadí
Inak sa pozeráš, rozšíria sa ti zreničky a zmäkne ti pohľad, oblizuješ(v zmysle "vlhčíš") si pery, rýchlejšie dýchaš, vyhľadávaš fyzický kontakt, dokonca miestami sa podvedome dotkneš niekde sama seba, podvedome pozrieš letmo na rozkrok, alebo na pery...samozrejme, že každá sme iná, ale chlapi to vycítia...a to podľa mňa aj doslova a do písmena, aj keď si to ani my, ani oni neuvedomujú...skrátka feromóny, keď si nadržaná, vyžaruje to z teba. "VONÍ" to z teba. Správaš sa inak, lebo podvedome "vábiš".
Zväčša sú to veci podvedomé, prirodzené, živočíšne.
Ale poprípade by som sa napríklad ešte na názor spýtala @panpeterpan , jeho rady bývajú dobré