@kierkegaard a kde sú tí ľudia, čo nemajú čo jesť? minule som bol v Tescu a strašne veľa tučných ľudí (vrátane dôchodcov) nakupovalo dosť veľa jedla...
@tomas tak miesto Tesca sa choď postaviť na stanicu alebo choď do nejakej cigánskej osady poprípade si stačí všímať viac svet okolo seba a keď to nepomôže kúp si letenku do Somálska.
@kierkegaard aj na bratislavskej hlavnej stanici som bol. Hej bolo tam 5 bezdomovcov, ale stovky ľudí čakali na vlak. A o pár hodín som sa vracal, bolo tam stále tých istých 5 bezdomovcov, a úplne iné stovky ľudí čakali na vlak. Čiže podľa mňa 99.99% ľudí na tej stanici je v pohode a má čo jesť. A nejaká malá odchylka musí existovať.
čo ťa to za hovadina napadla?
máš frajera a chcete sa až dospeješ zobrať? : disappointed:
ja ako kresťan katolík poviem len jedno, beda národu, ktorý sa odkloní od Božích zákonov, taký národ zanikne do troch rokov!...
takže ak ho schvália v lete tohto roku, tak o tri roky v 2021, bude už iba hŕstka Slovákov spomínať na nejaké Slovensko...
pretože väčšine obyvateľstva je to už teraz aj tak jedno, kde žijú a kydajú na všetko čo je slovenské...
ale však kto chce kam , pomôžme mu tam! ako sa hovorí
byť otrokom a pod cudzím jarmom je asi lepšie, nech si každy skusí, to ale už bude iná pesnička....
Dúfam, že čoskoro. Je smiešne, aby bol okolo toho takýto cirkus. Možno bude nejaký vojenský prevrat a páni z koalície budú na čele pluku. A možno aj v rámci spolupatričnosti voči svojim kolegom z parlamentu túto ,,novinku" uzákonia, veď nech sa aj oni majú dobre už konečne, nech nemusíme počúvať zákulisné informácie o tom, že aj ten aj ten aj ten je gay, ale psst. Hanba.
@marcello1111 čo? Nie, len ma to zaujíma, keď som si spomenul na to referendum ktoré sa konalo v roku 2015. A to že Slovensko by do troch rokoch zaniklo je riadna blbosť. Napr. také Nórsko prijalo zákon o prijatí registrovaného partnerstva v roku 1993. A čo sa s Nórskom stalo? Nič. Akurát len to, že vačšina ľudí je tam šťastných a ľudia rovnakej orientácie majú vačšiu slobodu.
@Dumbledore tak ono by to bolo pekné, ale Kotleba a jeho fašistická strana robí z týchto normálnych ľudí kokotov. A potom aby sme sa nečudovali, že počet Kotlebovcov sa zvyšuje a k ľuďom LGBT sa dostáva stále vačšia nenávisť. Ono by bolo najlepšie týchto politikov zavrieť do klietok a poslať ich na Madagaskar nech si tam kvákajú, tie nezmysly, ktoré prinášajú viac zla než dobra.
@marcello1111 desatoro božích prikázani tiež veľa ľudí porušuje a nemám pocit, že by to nejak ovplyvňovalo existenciu národa (alebo hrozilo, že nejaký národ zanikne)
@tomas
lenže ak sa tieto hriechy budú legalizovať a dokonca ich aj vlády krajín budú schvaľovať a potvrdia ich zákonom, potom už tej krajine nikto nepomôže...
a tu ide aj o eutanáziu, potraty a neviem čo všetko...
nechcem tu nikoho strašiť, jedného dňa na to prídu všetci, lenže bude neskoro....
odklon od Boha znamená vojnu a že príde je viac ako isté, stači vidieť čo sa deje napr. koliva imigrantom v Európe...
jasné veď tu sa o nič nikto nevie postarať si neviem predstaviť že by som sa musel starať o svoju rodinu a deti a nie hentake nepodstatné blbosti riešiť a že prečo sa tu rodí málo detí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
máš frajera a chcete sa až dospeješ zobrať? : disappointed:
ja ako kresťan katolík poviem len jedno, beda národu, ktorý sa odkloní od Božích zákonov, taký národ zanikne do troch rokov!...
takže ak ho schvália v lete tohto roku, tak o tri roky v 2021, bude už iba hŕstka Slovákov spomínať na nejaké Slovensko...
pretože väčšine obyvateľstva je to už teraz aj tak jedno, kde žijú a kydajú na všetko čo je slovenské...
ale však kto chce kam , pomôžme mu tam! ako sa hovorí
byť otrokom a pod cudzím jarmom je asi lepšie, nech si každy skusí, to ale už bude iná pesnička....
@15 10/10
no a k veci, vidim to na viac ako 20 rokov urcite.
@Dumbledore tak ono by to bolo pekné, ale Kotleba a jeho fašistická strana robí z týchto normálnych ľudí kokotov. A potom aby sme sa nečudovali, že počet Kotlebovcov sa zvyšuje a k ľuďom LGBT sa dostáva stále vačšia nenávisť. Ono by bolo najlepšie týchto politikov zavrieť do klietok a poslať ich na Madagaskar nech si tam kvákajú, tie nezmysly, ktoré prinášajú viac zla než dobra.
@Tangerina zajkove reči vždy prekvapia.
lenže ak sa tieto hriechy budú legalizovať a dokonca ich aj vlády krajín budú schvaľovať a potvrdia ich zákonom, potom už tej krajine nikto nepomôže...
a tu ide aj o eutanáziu, potraty a neviem čo všetko...
nechcem tu nikoho strašiť, jedného dňa na to prídu všetci, lenže bude neskoro....
odklon od Boha znamená vojnu a že príde je viac ako isté, stači vidieť čo sa deje napr. koliva imigrantom v Európe...
@Marcello1111 ale veď nevidíš čo sa vo svete deje? Trump zakázal potraty! Amerika bude spasená!!!
@Leftbehind Ježiš nechápem prečo ma tak všetci dissujete za nepodstatné fórum. Hlavne že "ako hovoríte paplónu vo vašom kraji" je kurva podstatné!!!