@jerry483 , mňa vždy dostane, keď za mnou niekto príde s prosebným výrazom a nešťastne zahlási: ,,Kurva, pomôžeš mi s tým?" No nepomôžem, keď ma tak pekne oslovia?
najlepsie vcera nafutbale hram futbal rozhodca odpiskal zle tak som nadaval dpice sak 5metrovy obsajd bol kurwa tam a rozhodca mi povedal trojka pozor na usta nenadavaj a ja
---- piče sorry
spoluhrač mi povedal > roman nenadavaj
a ja > ved nenadavam dopice
škola diktat nevinde mi napisat nejake slovicko > zakrical som nacel triedu dopice(nechtiac)
V posilke robim tlaky posledna seria posledne opakovanie a pri kontrakcii svlastva ked sa ma vydychovať som vydychnutim dost nahlas zaziapal kokot :
keď zakopnem... fakt, ja nadávam skoro výhradne len vtedy. (skoro je tam len pre prípad, že by som si čosi nepamätala Jáj, a ešte keď citujem, aby to bolo autentické.
bol som vychovany bez nadavok, cize doma je to tabu ale ked som s kamosmi tak nadavam o 106.. ale primerane situacii.. zas nesnazim sa kazde slovo nahradit nadavkou..
ked si to tak vezmem, co mam na jazyku to napisem aj na net, cize z mojich prispevkov sa da vydedukovat ako casto nadavam
keď mám nervy, hoci pripúšťam, že mi to občas len tak vyletí ale doslova ma odpudzujú ľudia u ktorých sú vulgarizmy nosným kameňom konverzácie... Keď okolo mňa prechádza hŕstka hoperov a nepočujem nič iné ako slová hodné vypípania, tak sa mi chce grcať :-!
Možno to vyznie nezvyčajne, ale pokiaľ viem, v živote (18 rokov som nepoužila hrubší výraz ako Do riti. Aspoň nie v slovenčine. (Pri cudzojazyčných, a to nemyslím českých, sa ťažko určuje miera vulgárnosti)Nepopieram, že zotrikrát sa mi podarilo omylom skomoliť nejaké bežné slovo na nadávku ale čudovali by ste sa, aká som bola z toho vydesená
No a raz, pred maturami som súrne potrebovala nájsť jeden zošit a nedarilo sa, tak zo mňa vyšlo také skomolené Kurníkšopa, ale to som bola v strese
ja hreším furt..bolo obdobie ked kazde druhe slovo..a to nebolo dobre.. lebo ked som mala pri sebe rodicov.. skoro mi to uslo musela som prestat.. a vlastne to neni pekne ked baba hresi jak pica =D ale ne.. proste prestala som asik na 2 tyzdne.. aj kvoli chalanovi. sme sa rozisli.a znova..som upadla do toho pekláá =DD
Dohodli sme sa s kamoškoou že si wymyslííme inee,jemnejšie slowa aby sme nenadawali =D Napriiklad pi*a je pipka....abo kkt jee debil povysávaný... =D a takéé..je ich wela.... ulavíí sa ti ked to powješ a záárowen to neznie tak škaredo =D ale sem tam aj niaka na nadáávka padne =D=D
niekto ma nastve...aa to musi poriadne...a potom uz nadavam stale....aj pri beznej komunikacii..ale hlavne, ked ma niekto stve..aa potom pri beznej komunikacii nepouzivam
záleží od toho s kým komunikujem a tiež ako som na tom s nervami... v bežnej komunikácii aj s kamarátmi zas nejako veľmi nenadávam, hoci aj tak nadávky určite používam... a keď ma niečo naštve nadávam... riadne... stojí za to no samozrejme, že sa ovládam, keď som v spoločnosti nejakých starších ľudí...
no väčšinou vulgárne nenadávam.. používam sakra, kurňa, shit, doriti a podobné... a vulgárne len keď som poriadne naštvaná, potknem sa a vyletí to zo mňa alebo mám náladu na spestrenie rozprávania
ked si buchnem nieco strasne kricim aj ked to vobec neoli cize to nenadavm.. ked nieco rozlejem, ked sa mi nieco velmi velmi nepodari a ked na niekoho nadavam..
@nrcka ako mozem ja niekoho kazit? ja som iba lenivy ako prasa, pijem, fajcim, nadavam a vacsinu ludi mam na haku...nepriblizujte sa radsej ku mne lebo vas skazim xD
takze ja by som oznacila aj viac moznosti a preto som dala prvu moznost nadavam ludom ktori ma nahnevaju, potom ked mi nieco nevyde proste sa to do**be inak v beznej komunikaci ich pouzivam tiez ked spominam niakeho k*k*ta
@stanik si velmi slusny mlady pan, pomahas babkam dostat sa blizsie ku smrti, sam chlasces aj za mna a si pankac. velmi prikladny clovek.. ja by som sa nemala ozyvat, ja pijem od trinastich, fajcim od trinastich, som skiheadka, mam vystrihanu hlavu a v patdesiat stupnovych teplotach nosim tazke boty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
naše konverzácie:
"To čo je, kurva?!"
"Neviem, kurva!"
"Dpč, kurva"
proste sme závislí na slove kurva
Samá ku*va
ale snažím sa nadávať čo najmenej - a keď už nie preto aby som nevyzeral ako vypatlaný hulvát tak preto, aby tie nadávky nestratili šťavu
@jerry483 , mňa vždy dostane, keď za mnou niekto príde s prosebným výrazom a nešťastne zahlási: ,,Kurva, pomôžeš mi s tým?" No nepomôžem, keď ma tak pekne oslovia?
---- piče sorry
spoluhrač mi povedal > roman nenadavaj
a ja > ved nenadavam dopice
škola diktat nevinde mi napisat nejake slovicko > zakrical som nacel triedu dopice(nechtiac)
V posilke robim tlaky posledna seria posledne opakovanie a pri kontrakcii svlastva ked sa ma vydychovať som vydychnutim dost nahlas zaziapal kokot :
a už sa mi ani nechce opravovať sa.
ked si to tak vezmem, co mam na jazyku to napisem aj na net, cize z mojich prispevkov sa da vydedukovat ako casto nadavam
mentalnu sposobilost jedinca:to je ale chuj...
..a tak rozne ..
lebo normálne používam maximálne slovo hovno (hlavne ako odpoveď na debilné "ČO?")
No a raz, pred maturami som súrne potrebovala nájsť jeden zošit a nedarilo sa, tak zo mňa vyšlo také skomolené Kurníkšopa, ale to som bola v strese
Doparoma, ale som sa rozpísala
alebo ked je pri mne @stanik .. on ma uplne kazi
ou je, panks end skins junajtid