Žiadny sľub som nezložila, ale tiež nemám tieto skúsenosti. Založ túto diskusiu o pár rokov a všetci ti napíšeme, kde, ako a kedy. Bude ti to stačiť ??
ako vidim tato diskisia nemala zmysel bud napisali ti ktory to este nerobili - podla mna v pohode ludia...a hlavne baby ktore su panny este v 18 obdivujem...alebo deti typu no comment alebo co ta do toho...ale par ludi sa vyjadrilo tak dakujem aspon tym...bye
8,9,07 s mojim prvym (terajším) priatelom po roku chodenia.. pre oboch to bolo poprvý krát.. ja som mala 18 a on 21.. nevymenila by som ho a ani nemám dôvod to lutovat..
v 17, bez lasky, bola som opita a jemne zhulena, on na tom bol podobne, nebolo v tom nic citove, len som to proste chcela mat za sebou. ucel to splnilo, ani neviem ci lutujem alebo nie
hmm jaj tak tu všetci panny a panici hmm čo už ja som tiež a nechapem tie soplive čo to robili v 15 ah jaj keď ichnecha frajer neveim kto o nich zakopne
v 17, pocas pisomnych matur zo sloviny , bolo to z lasky.
Ale dostal som od nej kopacky a navyse mi bodla kudlu do chrbta... je mi to velmi luto, ze to takto dopadlo. Lutujem to ze uz spolu nevychadzame, ale aspon som spokojny, ze to bolo z lasky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
boze to je otazka
v 17, pocas pisomnych matur zo sloviny , bolo to z lasky.
Ale dostal som od nej kopacky a navyse mi bodla kudlu do chrbta... je mi to velmi luto, ze to takto dopadlo. Lutujem to ze uz spolu nevychadzame, ale aspon som spokojny, ze to bolo z lasky.