Potrebujem ho cim skor vymenit lebo takto stym neviem fungovat. Pani kt. mi robila piercing, vcera, mi ho aplikovala opacne. Viem ze sa to tazko predstavuje, ale tazko sa to aj vysvetluje. Mám špiralu(spiral lip piercing) ale nieje to rovnomerne "S" ale j
Tak ti tam mala dať klasickú tyčku a potom si si tam mala dať čo len chceš. Aj drát z plotu. Vymeň si to po týždni. Vlastne vtedy, ak budeš cítiť, že to nie je až tak čerstvé a ak ťa to nebolí. (Mňa osobne to nebolo ani sekundu)
uff dakujem pekne za radu.... neviem preco som si nedala tu tycku aj ja si to vycitam. vyzera to velmi imbecine , sa hambim ist aj von. len toho sa bojim ze ked si to vyberem,aj ked na chvilku co si to len otocim mi to stihne zrast...
ja by som sa kaslala na menenie, ale vyzera to neskutocne blbo, a kedze to mam opacne, mam jeden cely polokruzok v ustach , neviem jest lebo sa mi to zasekava do zubov ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A kedže sa jedná o peru, tak by som to nemenil ani o týždeň...
Najskorej o dva, ale ani to by som osobne neriešil..