Viem že je to pre naše zdravie a aj sa to snažím dodržiavať, používam rúško a idem nanajvýš do parku na prechádzku. Ale je to neskutočna nuda. A navyše v lete mám zaplatenú dovolenku v Bulharsku a ďalšie plány. Neviem či nám v škole semester nepotiahnu až do júla... Čo si o tom myslíte?
@1 a tiež som na tom rovnako... celé 2 týždne idem max do lesa na prechádzku aby som sa kus vyvetrala a čo sa týka predlžovania semestra záleží dosť na škole... myslím si ale že keby to trvalo do cca mája tak už žiadne predlžovanie semestra nebude mať význam iba žeby sme chodili do školy do polky prázdnin a potom skúškovali
Ja som v povinnej a uz teraz leziem po stenach. Dufam, ze trochu povolia obmedzenia na hraniciach, aspon tuto vramci okolitych statov :/
A celkovo, takto sa neda existovat ani socialne ani ekonomicky ani nijak, dufam, ze sa to cele trochu povoli a v upravenej verzii nech to trva kludne aj do leta, ale nie takto :/
Si to pozrite aka bola disciplina v Cine, vsetci doma zatvoreny, nie ako tu behaju niektori bez rusok po vonku len tak pre zabavu a trvalo im to 2-3 mesiace, kym sa toho zbavili. Minimalne do maja sa toho nezbavime.
No vzhľadom na to, že som bez roboty a všade majú teraz freeze na naberanie nových zamestnancov sa modlím, aby to skončilo čo najskôr. Nevraviac o tom, že ma to už nebaví. A ďalšia vec je, že mám kúpený lístok na festival, ktorý je v auguste a v máji má byť koncert, na ktorý som sa dosť tešila.
Mne táto karanténa momentálne celkom vyhovuje pretože aj tak som mala toľko roboty, že som už večer nemala chuť nikam chodiť, cez víkend sa mi nechcelo na žiadnu party ani nič podobne.. takze tento stav mi hra do kariet...
Ale dúfam že v apríli to už bude lepšie, som optimista
ja si tiez myslim, ze na konci maja, nie ze by klesol pocet zistenych infikovanych, ale uz to nebude ekonomicky unosne.. a dovtedy sa teda dufam niekam posunieme aj s materialnym vybavenim a budu sa normalne distribuovat ochranne pomocky a dezinfekcia zdravotnikom a tym, co musia pracovat (fakt nie som fanusik vselijakych oblieckovych rusok pre vsetkych.. ano, kde musim, zakryjem si tvar, ale ked sa idem v noci prejst ku vode a nekaslem a nerozpravam, ani na desat metrov nikoho nestretnem..)
@rothschild Lenže ono ešte nie je príliš teplo, v noci stále mrzne a cez deň je okolo 15 stupňov čo je pre ten vírus ideálne. A 110 dní mi príde príliš veľa, veď v Číne a Kórei prišiel vrchol asi po mesiaci, potom to už len klesalo
@rothschild@12 pravda je taká, že nemáme rúška ani respirátory a ani ich mať nebudeme, máme potraviny na max 3-4 mesiace, nakazí sa tým okolo 70% obyvateľstva a bude sa vo veľkom umierať, potrvá to min 2 roky, ekonomika bude na dne a budeme sa z toho vyhrabávať roky ... myslím, že by to takto mali povedať aj ľudom a prijali by to lepšie, ako im nepovedať nič a klamať ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale zatiaľ beztak nestíham aspoň polovicu vecí, čo by som chcela, takže to neberiem až tak tragicky, ako som to brala na začiatku
A celkovo, takto sa neda existovat ani socialne ani ekonomicky ani nijak, dufam, ze sa to cele trochu povoli a v upravenej verzii nech to trva kludne aj do leta, ale nie takto :/
Ale dúfam že v apríli to už bude lepšie, som optimista
all - ak sa naplni miernejsi scenar, tak to bude kulminovat cca o 110 dni, takze je jednoduche prognozovat, kedy to asi skonci