@obnoxious tak to budú musieť spáliť aj mňa ! to až v tom najhoršom prípade. keby chceli moje lesíky vypáliť, vlastnoručne by som ich pozabíjala, to mi ver.
@profesor co sa ti nepaci? Je to globalna akcia do ktorej boli zainteresovaní vsetci. Taktiez SR, neviem kolkati boli, ale najviac tu kricis, kedy sa Slovaci zobudia, ale hlavne, ze si tam nebol kedy sa zobudis?
@profesor kebyze si tam bol tak nezalozis toto forum, ale spytas sa skor boli ste podporit tuto akciu? Sam si ani nvedel, ze sa to deje aj v SR a neviem preco sa to mna pytas, ty sa tu hras na Slovaka, ty by si mi mal ist prikladom predsa
toto mam najradsej ked neaky tupelo kritizuje slovakov za ich necinnsot a pritom sam je slovak a ma take iste vlastnosti ako ty torych kritizuje a inak myslim si ze raz to pride a zorganizuje sa neaky velky protest..ale protest ma len vtedy vyznam ked sa vytrhavaju dlazdice z namestia a utoci sa na verejne budovy,inak to maju politici v pici..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
už prestaň s tými lesmi, diviakmi a jelením trusom prosím ťa ...pôsobí to little bit úchylne
otec trefná poznámka
a keď sa tebe nepáči, tak zapriahni tie dvoje diviačiky a príď mi jednu jebnúť po papuli
ale vieš je to trochu od veci tu furt trepať koniny o lesoch keď to tu väčšinu civilizovaných ľudí až tak nefascinuje ako teba
a btw,čo potom robíš na nete? diviaky srnce ani bažanty na birdzi nie sú
pôsobí to aj zaostalo, ale aj jebnuto
@hajzelodkosti asponze ty si spokojny
@turgon & matheusko skuste si najprv precitat o co ide..
» www.aktuality.sk/clanok/195395/f...
boze ty si hrozne nemehlo