@lyllith keď číta kopu podobných nezmyselných na birdz...
aspoň by ste mohli oceniť, že som si nevytvorila kvôli tomu iný nick! ako mnohí naši spolubirdzáci. priznávam sa k tomuto strašnému činu pustiť do sveta birdz ďalšiu nezmyselnú anketu! ak tu môžu byť ankety o tom, či pozerať dr. housea alebo radšej modré z neba a diskusie (teraz nič proti krutafunebracka) že či sa aj kravy zaoberajú svojimi vemenami a aká je najlepšia veľkosť vemena tak tu môže byť aj toto.
ze coooooo ???? ja nemozem ze EMO to uz som nepocula najmenej 2 roky ... ale ak vas to fakt zaujma u nas na skole patria do skupinky ,, EMO" take stvrtacky mozno piatacky ..... LOL
to je co za debilna anketa,no tak v prvon rad eked pochopi o com to je ,ale ne no asi viem jak si to myslela ,to je to iste ako ekby s aopytas ze kedy je dievca pripraven an nevim punk abo iny styl,lebo no viete ekd sa deti 10,11 rocne zacnu tavrit aky som tvrdy emak,punkac nevim a o dva roky ich to rpejde nai tomu enchapu a len celi byt zaujimavy lebo to leti teraz abo podobne ...nece s ami uz dalej to rozoberat ,aj tak len trepem picoviny jak vzdy a nikoho to netrapi a debilne to okometujete ze co tu za ..............................pisem
mmmmmmmmmmmmm trosku som sa rozpisal,ale vratil som to s5 bolo by to na moc viet a radsej by som sa s niekym o tom porozpraval osone mam aj vytipovanch...skratka mojich ludi...tu to rozoberat nejdem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
tak si najdi takeho co ti da =P
asi je niečo vo vzduchu
alebo vzduxu samozrejme =D
a prepáčte ale z tých ankiet tohto typu už aj mne trochu zašibalo. kľudne tú anketu zrušte je nezmyselná ako mnohé ďalšie, ktoré tu sú
je tu uz tolko debilnych a nezmyselnych ankiet a for ze sa toto skratka strati
nikdy
co myslis preco som ju zalozil?
aspoň by ste mohli oceniť, že som si nevytvorila kvôli tomu iný nick! ako mnohí naši spolubirdzáci. priznávam sa k tomuto strašnému činu pustiť do sveta birdz ďalšiu nezmyselnú anketu! ak tu môžu byť ankety o tom, či pozerať dr. housea alebo radšej modré z neba a diskusie (teraz nič proti krutafunebracka) že či sa aj kravy zaoberajú svojimi vemenami a aká je najlepšia veľkosť vemena tak tu môže byť aj toto.
akoze dosali ste ma ...som sa dlho tak nezasmiala
a najprv som mala pocit že priravené na sex.. no emo som tam nečakala
inac som skoro spadol zo stolicky ked som cital nazov temy