je mozne, ze to bolo z liptovsych vlach do rybárpoľa
vek neviem, mozno nejak 7 až 10 a je tiez mozne, ze aj predtym som uz isiel (mozno z LM do Ziliny), ale nie som si isty.
Prvýkrát keď som mala cca 3 roky z BB do ZA. Avsak po tom, ako jeden typek spachal samovrazdu tym ze skocil pod vlak kde som bola ja a nebol to pekny pohlad, svoje cestovanie vlakom som na niekolko rokov uplne obmedzila
@gnomeslayer Kks ale ja by som mal asi rovnaký strach a hlavne by som mal stres z toho sledovania a dávania pozor či už sme v správnej stanici. Ja si pamätám keď som cestoval prvýkrát sám do KE (mohol som mať 14) a vôbec som nečakal stanicu Košice - predmestie a celý vystrašený som behal po vlaku a pýtal sa že čo toto má byť.
tusim 8 ci 9 som mal... Zilina - Cesky Tesin, k babke na prazdniny, v ZA ma nasi nalozili, poprosili letusku, nech da pripadne na mna pozor a v Tesine ma vyzdvihla z vlaku babka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vek neviem, mozno nejak 7 až 10 a je tiez mozne, ze aj predtym som uz isiel (mozno z LM do Ziliny), ale nie som si isty.