@n0w ha! zlý kontrast, fotené proti svetlu, okrem toho väčšia polka sa mi zobrazuje až po prelolovaní a nemám včuľ okuliare na sebe... takže nič nevidím
@mielikki pochybujem, ze je to prehliadnutelne, z tohto nevykorculujes ! a sory ale neplanoval som s notebookom saskovat, odfotil som ako som to citil ! a inac kukaj ake mam kruhy pod ocami, som od vcera nespal este
skôr po papuli ale poriadne a vobec som si ich nezaslúžil...neviem kde to uviazlo asi to bolo to že vždy to boli dve kamaratky a tyk čudne sa na seba pozerali bolo dosť nechutne a to ich spravanie no hrozné...
na to nikdy nezabudnem. Bol som v kúpeľoch v Bardejove, za ubytovňou, mal som 13 a prišla pusa a potom francuzák... zľakol som sa a kusol som ju do jazyka! jej to prišlo vzrušujúce...
to akoze pusu od tety, babky ci mami???? toho bolo neurekom za cias ked som bol roztomily a nerozpraval som .....
V sucasnosti by som sa jednej dockal najskor ak by som dosiel k dievcatu s hrackarskym bmw, s peniazmi z monopoly a s barakom postavenym z lega....aj to by bola asi pusa za kreativitu
@marosko81 no prisambohu, kde su tie casy ked sa zvyklo zadarit a musel som si vybrat medzi dvomi najkrajsimi babami z tabora bo mi jedna prisla na to, ze mam zalusk na druhu
kurna chcel by som byt decko znova, to by bol zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
@frez ty nebud traged, v BA si ta asi budeme musiet zobrat na starost ! D
@mielikki luci ja som uz len cakal, kedy sem nieco zadres D
27.8.1996 a 17.9.2009
Ha! Nemáš ako!
teraz ?
prvu raku ze "peck" pusu som dostal v skvolke... som tam chodil jednou holkou, Janka sa volala a secia sa na nas chodili pozerat ako sa pusinkujeme...
a taku normalnu ked som mal 13 a som bol na lyzovacke...
som na to hrdý
druhú: v 13
V sucasnosti by som sa jednej dockal najskor ak by som dosiel k dievcatu s hrackarskym bmw, s peniazmi z monopoly a s barakom postavenym z lega....aj to by bola asi pusa za kreativitu
kurna chcel by som byt decko znova, to by bol zivot
a taka normalnejsia od frajira..13