@azizi@1 zvazoval a aj som ju mal viac menej spisanu, ale potom som si spomenul, kolko mi tu ludia za to kazdy rok nadavali... taxom si povedal, ze naco, ked to nik nechce takze ten rok 1. x bez miss
@tequila@15 nie, a takýmto spôsobom s mojou neustálou otálavosťou a váhovosťou budem panic aj do 35, až nie aj viac. Len potom ako to všetko vrátane vzťahov vysvetliť babe, keď už teraz keby to hovorím babám, to mám z 99% ich prípadov divné a stretnem sa s nepochopením. Nerozumejú mi v čom je chyba, že je to takto.
Sám premýšľam, že pôjdem za nejakou mladou babou (tak 20, 25), ktorá to robí za peniaze a bude sa mi páčiť cez fotky ako to je napríklad na Zafo.sk, a že si to s ňou poriadne užijem a dala by mi takú kompletku, aj orál aj anál. Videl som tam niektoré pekné telom, ale tu nie sú až také zrovna v mojom meste a sú staršie. Mňa lákajú mladšie o trošku ako ja.
V Bratislave je celkom dobrý výber takých báb. Avšak stavy po tom neviem aké by boli, asi zmiešané, že som aj chcel čakať, ale už ani nechcem a chcem aby sa to celé v niečom posunulo.
@johnysheek@24 Čo ja viem, je to internet, čo sa týka cringe/nechutných/šokujúcich vecí tak voči tomu som už úplne otupený. Mňa len fascinuje tá divnosť ľudí. Väčšinu ľudí by som tu nerozoznal podľa komentárov keby pri ňom nemali nick. Je to tu ako púšť. Ale občas sa tu dá dobre pobaviť, nie je to nič strašné
@bot@26 ide skor o to, ze tych veci je vsobecne vsade vela, tak ze by som prave kvoli nim musel byt tu
i keby nie som casom sa nejake sic zinych zdojov ku mne dostanu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Sám premýšľam, že pôjdem za nejakou mladou babou (tak 20, 25), ktorá to robí za peniaze a bude sa mi páčiť cez fotky ako to je napríklad na Zafo.sk, a že si to s ňou poriadne užijem a dala by mi takú kompletku, aj orál aj anál. Videl som tam niektoré pekné telom, ale tu nie sú až také zrovna v mojom meste a sú staršie. Mňa lákajú mladšie o trošku ako ja.
i keby nie som casom sa nejake sic zinych zdojov ku mne dostanu..