prvy a posledny (zatial krat minuly rok v NMnV, ked sa slo na topfest
nechcelo sa nam ist s igelitkami z LIDLa, tak sme zobrali rovno cely vozik, rok predtym ze to spravili tak isto a obisli ich 3 polic. auta a nic, no a samozrejme ked som tam bol ja tak hned prvi obchodzkari si nas stopli, a uz to islo, odstavte vozidlo, obcianske ...
minuly rok.. zastavili nas s kamoškou bez prilby a svetiel na bicykli dost som im odvrávala,no nastastie kamaratka im vysvetlila ze posledny raz ze uz sa to nestane a to sme isli po tme po hlavnej ::bonus:: tragéédky
pred dvoma rokmi asi.. siel som o 23:00 domov od spoluziaka a zastavila ma hliadka... prehladali ma.. drogy nenasli, a zbrane hromadneho nicenia som dobre uschoval...
@hajzelbaba no sak akoze ja som tez kukenkal, ze co stu odomna
@etelys nie ja som ukradol reflexny sltp, ale hentam vtedy som nist nekradov, vynimocne.. ci vlastne, @bibkins bolo to ten den ked som ti kvietok odtrhov ?
@pomponchan Myslis, ked ma prepadne velmi, veeelmi hlupa chvilka spontannosti a chcem preskočiť trojmetrovu kaluž, pricom PRESNE netrafim na ostrovceky, ale rovno do vody ?
@n0winka ňe, kvietok si mi odtrhov vtedy, ked ta cakal ten neznamy muz v parku cil ta v parku cakali akurat tak policajti (ale spomenula som si len podla toho, ze pri kvietku som bola v posteli a pri policajtoch pri bojleri
@pomponchan Ake sandale? Normalne tenisky som mala ! Tiez s ponozkami. Ale moje su asi kvalitnejsie, lebo nechapem sama, ako je to mozne, ale nepremocili sa. Su magicke O_o!
...sice minule, ked som sa bola po dazdi SPONTANNE prejst okolo vodnej nadrze, svoju magicku moc stratili. Ale mozno to bolo tym, ze v istych miestach som sa ocitla nad clenky vo vode ..
Fúúúha. Na základnej škole dakedy. Rozbíjali sme okná na takej starej nedostavanej budove (poznáte také baráky, čo sa začnú stavať a potom sa tam zabývajú bezďáci). Ale bolo to na pozemku autobusovej spoločnosti, tak na nás policajtov zavolali. Aj som im utiekol! Ale potom po ceste domov ma chytili boha jeho resp. nešťastnou náhodou som na nich natrafil...
Okrem výmeny chápavých pohľadov medzi policajtmi, čo počas smeny sedia na schodíkoch a vypaľujú pysk, a tretinou mojej školy, ktorá sa cez prestávku rúti robiť to isté každým otvorom, som nikdy žiaden kontakt s políciou nemala.
asi v sedemnastich ked sme vecer o 22:07 isli okolo policajnej stanice (neuvedomili sme si to) a kamarat maval konarom a na plne hrdlo vykrikoval kuzla z harryho pottera
potom prisli fizly a ze: viete kolko je hodin? - ano 22:07 - no, to je uz davno po desiatej, rusite nocny klud
opytali si mena, adresy, vyhrazali sa ze budeme mat problem a nakoniec nas nechaali ist dalej
v 16tich ked som sa o 4tej rano vracala s koncertu aj s nejakym spitym chalanom a pristavili pri nas auto skontrolovali totoznost a radsej nas nechali ist lebo ten chalan bol dost v riti... a vrajze aj na uprisingu minuly rok ked som na flojdov, samozrejme opita, vykrikovala nech idu s prepacenim- do pice- ale to si nepamatam, takze sa to nestalo
v 15 som nemala pri sebe OP a prišli zrovna vtedy ked sme boli vonku a pristavil sa pri nas asi najväčší hajzel z dediny, tak sme hneď boli spolupáchateľky=D...a to sme ho posielali doriti aby neotravoval=Dale jasneže si nás zapísali=DD
asi ked som mal 16 pitie na verejnosti plus u kamosa nasli buchacku ked nam povedali aby sme si dali vsetko von z vrecak opreli sa o stenu a oni este vyjebali kamosov rupsak a tam mal zbran som myslel ze nas zastrelia jak pohotovo vytiahli tie svoje potomplus policajna brutalita na stanici potom musi byt a este ze mame tu korupciu inac by sme boli vsetci v pici
Minulé leto sme zvliezli na cudzí pozemok, ktorý až taký cudzí nie je, pretože to asi ani majiteľa nemá a ak má, tak tam nechodí, lebo je to taká stará zbúraná budova iba..samozrejme všetci schlastaní okrem mňa, polka ušla.. neviem čo by mi spravili, ale ostatní mali šťastie, že im nedali fúkať a pustili nás preč..
minule na jazere (KE), jak sme sli s kamaratmi po chodniku na bicykloch (18+) tak pindali ze nemame prilby, reflexne prvky, a ze vobec chodime po chodniku.
ich slova som viacmenej nepocuval ani, pretoze tieto veci ked mam 18+ mi treba mimo obce, navyse som bol aj na cyklistickom chodniku.
podozrenie z kúpania sa vo fontáne a viacnásobné požívanie alkoholu na verejnosti, to predsa ani problémy nie sú
ale z toho prvého som mal strach, lebo to sme boli ešte krpci a v skutočnosti sme sa len oblievali vodou z fliaš a hentí sviniari nám chceli našiť kúpanie sa vo fontáne a informovať vedenie školy
prvý aasi v 15-16 čapli ma s opitými kamarátmi na jednom fleku a válala sa tam flaša ktorá ani nebola naša ale nás zobrali fúkať a bolo :d môj prvý zápis a jediný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
nechcelo sa nam ist s igelitkami z LIDLa, tak sme zobrali rovno cely vozik, rok predtym ze to spravili tak isto a obisli ich 3 polic. auta a nic, no a samozrejme ked som tam bol ja tak hned prvi obchodzkari si nas stopli, a uz to islo, odstavte vozidlo, obcianske ...
A nechapem, ze neriesil ani to, aka neprijemna som bola .
ja sa priznavam este nemala ale raz to mozno pride
ale taky vaznejsi, ked chceli zatknut @n0win0u a ja som bola pri tom!
- Kika, už nelej ..
- A ved vrav kolko chces..
- Kika.. fizly..
- Dobry den mestska policia ruzomberok..
(kika-ja) - a do pici a tam dalsi date si oriesky ?
a mala som 18
@etelys nie ja som ukradol reflexny sltp, ale hentam vtedy som nist nekradov, vynimocne.. ci vlastne, @bibkins bolo to ten den ked som ti kvietok odtrhov ?
ale velke ako Danil
ale ved to ani skuseny cigan s desatrocnou praxou v obore neukradne jak to niekedy byva priondene k zemi
...sice minule, ked som sa bola po dazdi SPONTANNE prejst okolo vodnej nadrze, svoju magicku moc stratili. Ale mozno to bolo tym, ze v istych miestach som sa ocitla nad clenky vo vode ..
fuha to su fakt magicke..
Aspoň mám dvoch nových kamarátov.
potom prisli fizly a ze: viete kolko je hodin? - ano 22:07 - no, to je uz davno po desiatej, rusite nocny klud
opytali si mena, adresy, vyhrazali sa ze budeme mat problem a nakoniec nas nechaali ist dalej
ich slova som viacmenej nepocuval ani, pretoze tieto veci ked mam 18+ mi treba mimo obce, navyse som bol aj na cyklistickom chodniku.
akurat si pozreli obcianky a pustili nas dalej .
ALE aspon nezaspavam na Slnku naliata pivečkom a nedostavam bolrhlav a upal .
ale z toho prvého som mal strach, lebo to sme boli ešte krpci a v skutočnosti sme sa len oblievali vodou z fliaš a hentí sviniari nám chceli našiť kúpanie sa vo fontáne a informovať vedenie školy