ja? no vtedy som bola aj v nemocnici.. to bolo tusim v juni 2011.. a odvtedy som negrcala, aj ked mi bolo velakrat zle, ale potom co som uz 2x skoncila takto v nemocnici, tak uz sa mi nechce vobec grcat radsej to budem drzat v sebe
keď to preženiem s chlastom myslím, že naposledy som pohnojila kríčky pred troma týždňami v piatok ale nechýbalo k tomu veľa ani včera xDD keď sme po zvracajúcej kamoške vyplachovali autochladničku
vracala som z alkoholu lastne le n2x... raz ked som sa prvy raz opila v 14-tich, a druhy raz posledne leto ked ma sesternica niesla domov respektive este den po tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
keď to zoberiem v priemere... tak za rok "grciam" asi tak 0,1-krát .. pomohlo?
Raz za tyždeň,zvyčajne po piatku
minulý rok asi O.o
tak 14 krát za rok približne
Po styroch rokoch prvykrat.
grcam vzdy, ked mi nesadne/vypijem vela/pijem ovocie raz za polrok mozno
tak, že som si "dopomohla" bolo min mesiac cez ženské. tú polievku proste nebol dobrý nápad jesť, keď som mala kŕče a revala bolesťou
Fakt luxusný alkoholický deň ! Bol úplne skvelý nápad piť hruška+nikolauska+biele víno+borovička+pivo+červené víno aby prišli krámy,ktoré neprišli ...
Pred tým 10. decembra 2011 na prababkinej 90. (Tu som to nezvládol s chľastom.
A pred tým to to bolo 9. septembra 2009 (Streda) (To mi abehol suchý rožok... )
nesadla mi vodka
inak ,som šťastná, že tu nemáme kopu bulimikov, ale miesto toho x-alkáčov.............huráááááá