asi to bolo naposledy ked ma vzdali na vysku cez odvolanie bola to najvacsia radost lebo som si myslela ze tento rok vysokoskolackou nebudem (to bolo cca pred rokom)...odvtedy neviem ci este nieco bolo..mozno hej len si nespomeniem
to sa mi ešte nestalo, nieže by som nemala žiadne šťastné chvílky, ale to by musela byť asi mega šťastná chvíľa aby som sa rozplakala a to neviem čo by mohlo byť.
Neviem, nepamätám. Dlho som neplakala od šťastia. Ani od smútku. Uvedomila som si, že som divná. Teda.. od radosti aj od smútku v jednom to bolo naposledy kvôli hokeju.. pravdepodobne.
ja placem od smiechu, ked pocujem nejaky dobry frk. naposledy: zelezniciar pristavi policajtov na kolajniciach a hovori: Co mi tu behate po trati?! - My nie sme potrati, my sme policajti.
alebo Aky je rozdiel medzi toaletnym papierom a motorovou pilou? ziaden, chvilka nepozornosti, a prsty su v riti.
asi pred pol rokom, keď som spravila skúšku z patoly..a pred tým prvýkrát, keď som sa dozvedela, že ma prijali na vysnívanú VŠ tretíkrát to dúfam bude až na promóciách
asi aj prvy krat v zivote ked bol hokej a hrali sme s rusmi a dali sme ten druhy gool ale tak to ais preto ma tak dojalo lebo to oblo na namesti avsetci sa radovali taak fest atmoška
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ten koniec bol docela smutny no .. ^ ^
Nepamätám sa na nič také - asi sa mi ešte nič také nestalo.
alebo Aky je rozdiel medzi toaletnym papierom a motorovou pilou? ziaden, chvilka nepozornosti, a prsty su v riti.
a potom sa šťastie premenilo na smútok