len tak z nudy mi napadla tato zvlastna otazka, tak ma zaujima, kolki ludia nemaju problem hovorit o tomto. Ak chcete, mozte napisat aj kvoli comu to bolo
fúúúúú úprimne včera večer......nevybavil som motorku....to som akože prehltol a zniesol....ale v tom sa na mňa vykašľali dve kamarátky z toho jednu poznám fakt už pekné 3 roky...a tá druhá že si iba robila srandu že nič so mnou nemyslela vážne
a inak ja som veľmi atypický človek, zo smutných vecí neplačem, keď sú filmy dobre natočené to už zase áno! a ešte keď je na mne vykonaná nespravodlivosť ... prosto ja keď plačem, tak sú to poväčšine zanedbateľné veci, ale sem-tam :/
Viem, že to bude znieť možno trápne, že som chudera alebo čo, ale.plakávam velmi často. Hlavne keď si lahnem spať, rozplačem sa. Z ničoho nič. Aj včera večer som plakala, dokonca aj teraz som plakala. aobčas viac, občas tečú len slzy. :/
A dôvod? Viem, že je to najmä kvôli depresiám, rozplačem sa i keď som mala krásny deň. Plačem aj kvôli krásnym zážitkom, aj kvôli škaredým - to sú napríklad nenávisť rodičov voči mne, bratova smrť, že som chudá a škaredá, výsmech spolužiakov kvôli môjmu výzoru a tak všelijako.
týždeň dozadu, ked som sa dozvedel, že moja najlepšia kamoška zomrela... bývala v Texase...pomohla mi najviac zo všetkých...nikdy vôbec nespomenula, že mala leukémiu (ach) :/ ...ešte mi aj napísala dlhú správu lebo som nebol online a nestihla sa so mnou rozlúčiť...až jej najlepšia kamoška mi napísala čo sa stalo...paradoxne som sa to dozvedel 2 a pol mesiaca po tom...ešre viac ma dostalo, že o mne hovorila kamoške hodiny zatiaľ, čo sa blížil jej koniec dal som si sľub, že raz vypadnem z MI a pôjdem jej na hrob...
Nemám problém o tom hovoriť , ale fakt si nepamätám, ja neplakávam často, možno fakt raz za 1-2 roky.
Bohužial aj ked sa stane niečo zlé alebo ma niečo veľmi trápi, tak sa s tým vkuse trápim, ale neplačem, čo je horšie. Lebo plačom by som to troška zo seba dostala a takto to stále dusím v sebe a trápim sa ešte viac...
ja asi pred tyzdnom, ale tak v podstate placem kazdy mesiac, vzdy ked mam kramy (okrem ineho)... staci sa mi pozret na nejake video zo zvieratkami a uz som dojata ...
Je to trošku zložitejšie, ale v skratke, trpela som hroznými depresiami, vtedy son nejedla. A nám strašne dodrbaný organizmus, lebo samom sa už druhý raz som sa vyhladovala pod 30 kg a strašne za krátky čas. Takže teraz som aj chorá a ťažko sa mi priberá, ale už som pribrala osen kíl, je to snáď na dobrej ceste.
predvčerom ráno, pretože moja mama strašne nadávala, vrieskala na celú rodinu a povedala nech vypadnem z tohto domu :/ hlavne , že poobede sa tvárila, akoby sa nič nestalo :/
a niekomu na ramene... na silvestra. niekomu blízkemu. ani neviem prečo. asi preto, že som vedela, že je to posledný krát, čo sme spolu a sme si blízki.
odvtedy cítim už len prázdno a samotu, aj keď som s ľuďmi.
v stredu večer naposledy, ale to mi len vyhŕkli dve slzičky... naposledy som plakala v nedeľu minulý týždeň a to takmer celý deň, lebo som bola nevyspatá, po opici, v robote a jebalo mi, tak som si vymýšľala dôvody na plač vo všeobecnosti mi posledné 2 mesiace úplne prepína a plačem skoro stále, aj keď už mám pocit, že sa to pomaly zlepšuje, avšak nie situáciou, ale mojou obrovskou apatiou
@ouch By si sa divila Napadne mi ako prvé prvý a potom (asi) ôsmy pokéfilm, Sirotinec, a keď mám fakt divnú náladu, tak takmer všetko, ale toto, pri čom som fakt revala, nie že pár slzičiek padlo, bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
Na mňa doľahli smutné veci.
kôli samote
alebo aj niečo neskôr. tiež pre to isté
Viem, že to bude znieť možno trápne, že som chudera alebo čo, ale.plakávam velmi často. Hlavne keď si lahnem spať, rozplačem sa. Z ničoho nič. Aj včera večer som plakala, dokonca aj teraz som plakala. aobčas viac, občas tečú len slzy. :/
A dôvod? Viem, že je to najmä kvôli depresiám, rozplačem sa i keď som mala krásny deň. Plačem aj kvôli krásnym zážitkom, aj kvôli škaredým - to sú napríklad nenávisť rodičov voči mne, bratova smrť, že som chudá a škaredá, výsmech spolužiakov kvôli môjmu výzoru a tak všelijako.
@anitchka a k teme...vcera? alebo to bolo uz dneska? co ja viem...
@devine a tak mozno ti ten plac pomoze v tom, ze nejak tie vsetky emocie vyplavis von aspon...
Bohužial aj ked sa stane niečo zlé alebo ma niečo veľmi trápi, tak sa s tým vkuse trápim, ale neplačem, čo je horšie. Lebo plačom by som to troška zo seba dostala a takto to stále dusím v sebe a trápim sa ešte viac...
Ozaj mám 32 kg. :/ Preto i keby som čo i len trochu bola pekná, momentálne nie som ani zďaleka. Niektorý mi vravia, že som trápna s tým.
@anitchka
Samozrejme, pomáha to, lebo lieky brať nemôžem. No občas je to nepríjemné a keď chytím záchvaty plaču, že sa nedokážem ovládať. To počujú aj susedia.
Je to trošku zložitejšie, ale v skratke, trpela som hroznými depresiami, vtedy son nejedla. A nám strašne dodrbaný organizmus, lebo samom sa už druhý raz som sa vyhladovala pod 30 kg a strašne za krátky čas. Takže teraz som aj chorá a ťažko sa mi priberá, ale už som pribrala osen kíl, je to snáď na dobrej ceste.
Takmer dve hodiny vkuse
Nie, vážika som 23,8 kg. A pribrala som osem kíl, zaokrúhlene.
Bohužial, dá sa to, ale neručím, že človek prežije. :/ Ja som skoro zomrela a mesiac a pol son ležala v nemocnici. Nič príjemné.
No a ako..fuha, na to ti odpovedať neviem. Ani nechápem, že sa mi to podarilo..
a niekomu na ramene... na silvestra. niekomu blízkemu. ani neviem prečo. asi preto, že som vedela, že je to posledný krát, čo sme spolu a sme si blízki.
odvtedy cítim už len prázdno a samotu, aj keď som s ľuďmi.
to sa mi uz dlho nestalo
cca dva týždne dozadu.
a od šťastia a smiechu asi na mdž
» www.csfd.cz/film/261679-zat...
a predvčerom kôli chlapcovi.
» www.imdb.com/title/tt1714205...
no, mozno raz, ked som si uvedomil, ze hady su vlastne iba obzivle chvostiky
@mrcionka chapem, ked ma raz dakto spozna, kazdy dalsi den bezo mna je utrpenim
@popolcek to nebolo dnes?